Musikkforum om Kate Bush

I går var premieren på Kate Bush sin 22 kvelder lange konsertrekke i London. TONOs gruppeforeninger NOPA og NKF markerer dette med et «Musikkforum» om den britiske artisten i kveld kl. 19 på Kulturhuset. 

Bak de ubestridte kvalitetene til Kate Bush finnes et skjult univers av alt fra engelsk litteratur, film og kult-TV, til eventyr, folkeminne og trolldom. La den britiske Oslo-bosatte journalisten, forfatteren og redaktøren Rob Young ta deg inn i hennes verden.

Young har utgitt bøkene Electric Eden: Unearthing Britain’s Visionary Music (2010), Rough Trade (2006) og Warp (2005).Ved siden av å være redaktør for The Wire og Jazznytt skriver han for Uncut, Sight & Sound, Frieze, Artforum, Morgenbladet, Klassekampen og Ballade. Young er også i gang med den offisielle biografien om bandet Can, i tillegg til en bok om den alternative historien til britisk film og TV. Foto: Kim Hiorthøy

Det er gratis inngang på arrangementet og det er åpent for alle.

Besøk MUSIKKFORUM PÅ FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

Kate Bush er artist, komponist, produsent, vokalist og tekstforfatter. Siden debuten «The Kick Inside» i 1978 har hun utgitt en rekke kritikerroste og folkekjære album som peker mot blant annet kunstrock, synthpop, folk og jazz.