Foto: Universal Music
Foto: Universal Music

Spellemann avslører fire artistinnslag

TONO er støttespiller til Spellemann, og gleder oss over at TONO-medlemmene Broiler, Morten Abel med Odd Nordstoga, Admiral P og Emilie Nicolas skal opptre under sendingen.

Vi får tv-premiere på en splitter ny norskspråklig låt fra Morten Abel, som vil ha med seg Odd Nordstoga, på scenen. Admiral P har lagt et imponerende konsertår bak seg, og skal på scenen i Stavanger Konserthus visstnok ta oss tilbake til sine røtter. Emilie Nicolas har satt sitt preg norsk musikkliv i året som har gått, med sitt unike lydbilde og store stemme.  I følge Spellemann skal hun gjøre «… en helt spesiell opptreden på Spellemannshowet». Vi gleder oss!

Løfte frem norsk musikk
Spellemann går av stabelen i Stavanger Konserthus 17. januar, og sendes direkte på NRK 1. Sendingen består av to deler med en times pause mellom.

– TONO er støttespiller av Spellemann fordi vi mener norsk musikk fortjener å løftes frem og feires. Særlig i en tid hvor norskandelene er lave, for eksempel i streamingtjenestene hvor ikke mer enn 12 prosent av det som streames er norsk repertoar, sier TONOs kommunikasjonssjef Willy Martinsen.

Det deles ut to priser i to TONO-kategorier på Spellemann – Tekstforfatter og Komponist. Til sistnevnte utnevner TONO jurymedlemmene.

Billetter til showet er nå i salg hos www.stavanger-konserthus.no

Les mer om Spellemann på spellemann.no