Marie Munroe_TONO_Sessions

TONO Sessions: Marie Munroe

TONO Sessions_PromoIkonHilde Marie Kjersem, med artistnavnet Marie Munroe, oppfordrer unge låtskrivere til å dyrke sin originalitet: – Den eneste måten man kan ende opp med å være legendarisk eller gjøre noe episk på, det er ved å være annerledes, fastslår hun i TONO Sessions-intervjuet med Askil Holm.

Hilde Marie Kjersem slapp i 2013 albumet «If we make it to the future». Tidligere har hun sluppet to andre soloplater I eget navn, og også sluppet to album sammen med Jon Ebersen. Høsten 2014 kommer hun med ny singel, og står dessuten på programmet på årets Ultima-festival i Oslo i september. Bredden i det hun gjør er med andre ord betydelig. Kjersem/Munroe er med andre ord en særdeles spennende låtskriver å ha med i intervjueserien TONO Sessions. – Ikke bli lurt til å tro at det er noe som er galt – eller riktig. Man må stole på sin egen «dårlige» smak og tørre å synes at en låt er skikkelig kul. Den eneste måten man kan ende opp med å være legendarisk eller gjøre noe episk, det er ved å være annerledes, sier hun på spørsmål om hun har råd til unge låtskrivere.

Det femte TONO Sessions-intervjuet
Intervjuet med Marie Munroe er det femte som slippes i videointervjuserien «TONO Sessions», der Askil Holm intervjuer noen av landets mest anerkjente låtskrivere og komponister. Det dreier seg konkret om Bjørn Eidsvåg, Gabrielle Leithaug, Amund Maarud Don Martin, Julian Skar, Martin Horntvedt, Hanne Sørvaag, Frøy Aagre og Magnus Grønneberg i tillegg til Kjersem/Munroe.

Videoserien er produsert av TONO i samarbeid med låtskriver og artist Askil Holm. Holm kombinerer egen låtskrivervirksomhet og artistkarriere med undervisningsopplegget «Låtmakerne», hvor elever fra ungdoms- og videregående skole til studenter ved musikkfag på universitet og voksne lærer å skrive musikk. Det er Holm som intervjuer de 10 låtskriverne og komponistene i intervjuserien.
– Hun er en lysende begavelse med et betydelig særpreg både som komponist og som artist og sanger. Hun skriver musikk av nærmest oppsiktsvekkende kvalitet, og det er derfor en stor glede for oss å ha henne med i TONO Sessions, sier Willy Martinsen, kommunikasjonssjef i TONO. Opptakene er gjort på Riksscenen i Oslo, og produksjonsselskap har vært Sheriff Film Company.

TONOs Youtube-kanal: https://www.youtube.com/user/tononorge

Les mer om Marie Munroes enagsjement på Ultimafestivalen