TONO Nytt

Ledertrøye i motbakke

Jørgen Karlstrøm overtar stafettpinnen som styreleder i TONO i en katastrofal tid for musikkbransjen. – Det gjør meg bare enda mer motivert.

PODKAST: Mangfold, rasisme og musikk

– Jeg har ikke lyst til å være her for å snakke om noe annet enn å være artist. Istedenfor er jeg her for å snakke om strukturell rasisme, sier Nosizwe om å være gjest i TONOs podkast.

Fotospesial: Møt de EDVARD-nominerte 2020

I over 20 år har TONO hedret norske komponister og sangtekstforfattere med sin EDVARD-pris. Her er de 15 nominerte i 2020s fem kategorier.

Pressemelding: Her er årets EDVARD-nominerte

(Oslo, 2. juli 2020) TONO deler årlig ut EDVARD-prisen for å hedre noen av våre fremste komponister og sangtekstforfattere og for øke oppmerksomheten om nyskrevet norsk musikk. I 2020 deles prisen ut i fem kategorier, og her er årets nominerte.

TONO med nytt strømmetilbud til menigheter

Menigheter som ikke ønsker å betale stykkpris for direktesendte nettgudstjenester har nå fått et nytt, enkelt og fleksibelt tilbud fra TONO.

TONO søker Full-Stack utvikler

TONO skal i årene fremover gjennom en større digital transformasjon der ny teknologi, maskinlæring og AI er nøkkelord. Vi søker nå en person i fast stilling som Full-Stack utvikler.

Opphavsrett: Beskyttelse av åndens stemme

Åndsverket er unikt menneskelig. Vår evne til å tenke og skape har formet hele vår historie. Men retten til å tjene penger på musikken din er kanskje yngre enn du tror.

Nå vil filmkomponister tjene penger på SF Kids i Norge

TONO har nå inngått en avtale med SF Studios som regulerer musikkfremføringene i barnekanalen SF Kids. Dermed vil opphaverne som har skrevet musikken som brukes på kanalen få betalt fra TONO for dette.

Jørgen Karlstrøm er ny styreleder i TONO

TONOs årsmøte ble avholdt på Sentralen i Oslo onsdag 24. juni. I tråd med TONOs vedtekter ble det her valgt inn fire representanter og fire vararepresentanter for to år til TONOs styre. Det ble videre valgt ny styreleder og nestleder samt fire representanter og fire vararepresentanter til TONOs stipendkomite. TONOs nye styre TONOs vedtekter slår

8 av 10 strømmer film og TV

På fem år har andelen nordmenn som abonnerer på minst én filmstrømmetjeneste doblet seg fra 41 prosent til 77 prosent.

Ny rapport om koronakrisens konsekvenser for musikkbransjen

I dag lanserte Musikkindustriens næringsråd en ny rapport om koronakrisens konsekvenser for norsk musikkbransje. Den viser blant annet at 88 prosent av all konsertvirksomheten i 2020 er avlyst.

Drømmeprosjektet, endelig

Neon Ion er Natalie Sandtorvs drømmeprosjekt. Den meritterte vokalisten føler endelig hun har «havnet i riktig bane i sitt musikalske univers» med sin ferskeste utgivelse Heart Echoes. Og det føler anmelderne også.