TONO Nytt

Gatelangs med Hjerteslags Robert Eidevik

«På Nattseileren trer vi inn i et mørkt Bergens-univers etter midnatt.» skrev Juryen da Robert Eidevik fikk EDVARD-prisen i tekst. I denne filmen viser han frem et lysere Bergen. – Det er mer håp nå.

Nyttårshilsen fra adm.dir Cato Strøm

2019 ble nok et godt år for TONO. Nå går selskapet inn i et endringenes år, forteller TONOs adm.dir Cato Strøm i sin hilsen til medlemmene i det nye året.

Nyttårshilsen fra TONOs styreleder

2019 ble et innholdsrikt og arbeidskrevende år, både for administrasjonen og for styret. Det vil fortsette i året som kommer, sier TONOs styreleder Ingrid Kindem i sin nyttårshilsen til TONOs medlemmer.

TONO-året 2020

Hver dag er en dag for å skrive ny musikk og spille konserter. Men som TONO-medlem er det noen dager vi håper at du merker deg spesielt. Dette er TONO-året 2020.

TONO kontakter 200 kinoer

TONO etterlyser alle norske kinoers billettinntekter for 2019. Tallene angir grunnlag for årets fakturaer.

Podkast: Musikalsk regi

En glorifisert tekniker eller musikalsk regissør – Hva er musikkprodusentens rolle i 2020?

RiksTV betaler 100 MNOK etter Høyesterettsdom

– Det har vært en komplisert og utmattende sak som startet helt tilbake i 2012 da TONO først stevnet RiksTV. Forhandlingene om erstatningsbeløpet etter seieren i Høyesterett i desember 2018 har også vært krevende. Nå er vi glade over at vi har blitt enige om et forlik i saken, og vi ser frem til et

God jul fra TONO

TONO tar juleferie fra fredag 20. desember og er tilbake torsdag 2. januar. Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Hva gjør en manager?

Hva gjør egentlig en manager i dag, og hvordan har manager-rollen forandret seg? Vegard Waske, som representerer blant andre verdensstjernen Cashmere Cat, er gjest i årets siste episode av TONOs podkast.

TONO håper animasjonsfilm vil gi nye medlemmer

Ny animasjonsfilm fra TONO skal engasjere unge musikkskapere, og bidra til å nå enda flere med budskapet om at et medlemskap i TONO gir inntekter man som komponist og sangtekstforfatter ellers går glipp av.

– Elsk deg selv og de rundt deg

Gulla formidler styrke på sitt nye album «søsteren min». Den frittalende rapperen har tro på musikkens kraft til å bidra til endring. – Hovedbudskapet mitt er jo egentlig bare å elske seg selv og de rundt seg – så det håper jeg jo at mange kan stille seg bak.

TONO avregner 99,4 millioner

TONO avregner 99,4 millioner kroner denne uken. Årets siste kvartalsavregning er større enn tidligere år, og TONOs medlemmer mottar 51,9 millioner kroner. 46,8 millioner går til rettighetshavere i utlandet.