TONO Nytt

Kunngjøring om ekstraordinært årsmøte 2021

Et ekstraordinært årsmøte i TONO SA avholdes 27. september kl. 18.00. Det blir mulig å delta både fysisk og digitalt.

– Vi lever og puster musikk og streetwear

Hip hop, caps og streetwear. LOKK er et lite stykke amerikansk gatekultur i Oslo sentrum. – For butikken vår er musikken en stor del av identiteten.

TONOs skilt på utsiden av kontorene.

TONO avregner covid-19-midler i september

TONO har søkt Kulturdepartementet om statsstøtte til dekning av våre medlemmers tap som følge av myndighetenes smittevern tiltak. Det endte med at KUD bevilget kr 30,5 millioner. Statsstøtten gis på særlige vilkår som TONO må oppfylle før pengene kan utbetales medlemmene.

administrerende direktør i TONO, Cato Strøm.

Sommerhilsen fra adm.direktør

Her er årets sommerhilsen fra TONOs adm.direktør Cato Strøm.

– Musikk er mitt hovedspråk

Ida Maria endelig tilbake: – Jeg opplever en frihet som bare folk som har sittet i fengsel kan kjenne seg igjen i.

250 konsertarrangører er invitert til å TONO-rapportere digitalt

Rundt regnet 250 arrangører av konserter og events har nå blitt invitert til å være de første pilotbrukerne av en helt ny digital løsning for å søke om TONO-tillatelse til konserter og å rapportere konsert i ettertid.

Fotospesial: Møt de EDVARD-nominerte 2021

I over 20 år har TONO hedret norske komponister og sangtekstforfattere med sin EDVARD-pris. Her er de 15 nominerte i 2021s fem kategorier.

Disse er nominert til EDVARD-prisen 2021

Hvert år deler TONO ut EDVARD-prisen for å hedre noen av våre fremste komponister og sangtekstforfattere og for øke oppmerksomheten om nyskrevet norsk musikk. I 2021 deles prisen ut i fem kategorier, og her er årets nominerte.

Covid-19-fritak for nettgudstjenester forlenges ut august

TONO forlenger covid-19-fritaket for digitale gudstjenester frem til 1. september. Frem til da kan dermed menigheter fortsette å direktesende gudstjenester på nett uten å betale TONO-vederlag.

Feil i NCB-avregning

Opphavere over hele Norden har i juni blitt rammet av en feil i avregningen fra NCB, selskapet i København som administrerer mekaniske rettigheter på vegne av TONO og andre nordiske forvaltningsselskap. TONO arbeider nå med å kontakte de berørte, og sammen med de nordiske TONO-selskapene er vi i tett dialog med NCB for å avdekke hvordan feilen kunne oppstå.

Kopinorfordeling 2021

Nå fordeler Musikkforleggerne Kopinorvederlaget 2021. Norske musikkforlag kan søke om vederlag innen torsdag 24. juni klokken 23:59.

Musikkforleggerprisen 2021: Her er vinnerne

Musikkforleggerprisen ble onsdag kveld delt ut i 9 kategorier. Her kan du se hvem som vant – og hvorfor.