TONO Nytt

The Switch i TONO-podkast

På jakt etter underholdning til hjemmepåsken? Oslo-bandet The Switch er gjester i en splitter ny episode av TONOs podkast Lage Musikk. Ute der du hører podkast.

TONO tar påskeferie

TONO holder påskestengt fra fredag 3. til mandag 13. april. Administrasjonen tar ferie i denne perioden. Dersom du er TONO-medlem og ønsker informasjon om for eksempel avregningshistorikk, allerede registrerte verk eller ønsker å registrere nye, så husk at du kan logge deg inn på Mitt TONO. TONO-medlemmer kan søke om stipend frem til 15. april. Les

– Eg tenkjer på alle som får harde tider framover

Hvem er Helga Myhr?Ein 24 år gamal musikar. Vekse opp i den vesle grenda Torpo i Ål, men bur i Oslo. Glad i bøker og prøver alltid og leve opp til lesemengda eg hadde som unge. Ofte blir det altfor mykje musikk i tankane og altfor lite tid til andre ting, men har lagt min

Hele Norge synger

Kan sang være et lyspunkt i en spesiell tid? Det tror initiativtagerne bak kampanjen Hele Norge synger. Krafttak for sang, Koralliansen og Popsenteret oppfordrer hele den norske befolkning til å «møtes uten å møtes» gjennom fellessang. Førstkommende helg bes folk i alle aldre, uansett ferdighets- og funksjonsnivå om å delta i kampanjen: Syng der du

Norske bibliotek med gratis filmstrømming

Norske bibliotek skal tilby gratis filmstrømming til lånekunder. Tjenesten Filmoteket lanseres i april – med TONO-avtale.

TONO-guiden for direktesending av musikk på nett

Direktesendte konserter, gudstjenester og treningstimer på nett. Her kan du se hvordan du gjør det riktig, og samtidig bidrar til at de som har skrevet musikken får rettmessig betalt.

TONO-podkast om koronakrisen

Hva skjer med låtskrivere, forleggere og musikkbransjen i kjølvannet av koronakrisen? Musikk-Norges utfordringer, nyvinninger og lyspunkter er tema i TONOs podkast.

Ble musikken din konsertfremført i USA i 2019?

Har du eller andre fremført dine verk på konsert i USA i 2019? Nå kan du søke ordningen ASCAP OnStage.

TONO-avtale for SoundCloud Go+

Ny avtale med SoundCloud sikrer nordiske musikkrettigheter på flere digitale plattformer.

TONO avregner 118,1 millioner

Årets første TONO-penger kommer på konto i dag. Tirsdag avregner vi 118,1 millioner kroner til musikkskapere i Norge og utland.

Livestrømmede konserter – hva gjør man?

Norge står midt i en alvorlig krise som medfører avlyste konserter, gudstjenester og andre arrangementer der mennesker samles. Mange ønsker derfor nå å direktesende fremføringer av musikk på nett og sosiale medier. Slik forholder du deg til TONO.

TONO-avregning som normalt

Alle ansatte i TONO arbeider nå hjemmefra. Det byr naturligvis på noen utfordringer, men vi kommer likevel til å klare å avregne marsavregningen som normalt. Det vil i uke 13 bli utbetalt totalt kr 118 millioner kroner, hvorav kr 53,5 millioner til TONOs medlemmer. Vi vet at mange er rammet av at konserter avlyses for