TONO lanserer revykampanje

TONO lanserer ny kampanje for å nå revyarrangører. Opphavsrettsorganisasjonen vil minne skoler, studenter, russ og andre som lager revy om lovpålagt tillatelse for bruk av musikk.

Ny daglig leder i Musikkforleggerne

Stine Osmo Lieng er ansatt som ny daglig leder i Musikkforleggerne, som er en av tre gruppeforeninger i TONO. Osmo Lieng kommer fra stillingen som Creative manager og A&R i musikkforlaget Warner Chappell.

Avslutter podkast etter 65 episoder – Ole Paus er siste gjest

Etter fire år avslutter TONO og Torgny Amdam podkasten Lage Musikk. Låtskriver og artist gjennom over 50 år, Ole Paus, gjester den siste av 65 episoder.

TONO på covid-19-markering

Onsdag var kulturlivet samlet på Eidsvolls plass. TONO var blant organisasjonene som var representert. Her kan du lese adm. direktør Cato Strøms innlegg.

Søknadsfrist for Fond for Lyd og Bilde 2. februar 2022

Er du en profesjonell opphaver som bor og driver i Norge? Da kan du søke om prosjektstøttestøtte og markedsføringsstøtte fra Fond for Lyd og Bilde innen fristen 2. februar 2022 kl 13:00.

Søk komponistenes vederlagsfond innen 2. februar 2022

Komponistenes vederlagsfond er en søknadsordning for musikkskapere. Fondet er relevante for mange TONO-medlemmer og har årets første søknadsfrist 2. februar.

Søk NOPAs prosjekttilskudd innen 1. februar 2022

Søk om støtte til prosjekter som fremmer populærmusikk innen 1. februar. NOPAs prosjekttilskuddsordning er åpen for både TONOs medlemmer og andre.

Unni Wilhelmsen – 25 år som låtskriver

Unni Wilhelmsen er udiskutabelt en av landets største singer-songwriters. Gjennom 25 år har hun fått publikum til å, som hun sier det selv: – Grine mens jeg synger og le mellom låtene.

Meld på bidrag til Musikkforleggerprisen 2022

I 2022 arrangeres Musikkforleggerprisen for åttende gang. Meld på bidrag innen mandag 10. januar.

Skatteetaten varsler lovendring: Oppkreving av moms på rettighetsvederlag utsettes

Gramo, Norwaco og TONO vil likevel ikke starte oppkreving av merverdiavgift fra 1. januar etter at Skatteetaten har varslet at det arbeides med et nytt regelverk. Dette vil være klart tidligst om seks måneder. – Vi er lettet over å høre at et tydeligere regelverk er underveis, sier adm. direktør i TONO, Cato Strøm.

Julehilsen fra adm-direktør 2021

TONOs adm.direktør Cato Strøm oppsummerer 2021.

Julestengt fra 24. desember 2021

TONO holder julestengt fra og med fredag 24. desember. Vi er tilbake mandag 3. januar.