– Musikk kan definere et rom

Musikk kan være et sentralt element i en bedrifts identitet, og en viktig del av kundens helhetsopplevelse. Men hvordan velger man riktig låt til riktig tid, og hva har det å si for omsetningen?

EDVARD-pris til Mugisho og Willy

Mugisho Nhonzi og Willy Nhonzi er tildelt EDVARD-prisen 2021 i kategorien «Utfordrer» for den viktige antirasisme-låta «Leve». – Vi er glade for å ha kunnet lage en låt om et sårt og alvorlig tema, som har truffet så mange mennesker, sa brødrene, da de mottok prisen.

– Music helps define a space

Musikk kan være et sentralt element i en bedrifts identitet, og en viktig del av kundens helhetsopplevelse. Men hvordan velger man riktig låt til riktig tid, og hva har det å si for omsetningen? (ENG)

TONO på Bylarm 2021

Torsdag 30. september åpner dørene til et av Nordens viktigste bransjetreff. Få med deg TONOs aktiviteter på by:Larm 2021.

TONO-fritak for strømming av gudstjenester opphører

1. oktober begynner TONO igjen å lisensiere musikk i gudstjenester som sendes på nett. Menigheter må nå inngå avtale med TONO og betale vederlag for denne aktiviteten.

TONO avregner 152,1 millioner kroner

90,8 millioner kroner fordeles på 24 022 TONO-medlemmer når årets tredje avregning gjennomføres onsdag 29. september. Rettighetshavere i utlandet mottar 58,1 millioner kroner.

Slik fordeler TONO Kulturdepartementets covid-19-kompensasjon

TONO mottok i mars 30,5 millioner kroner fra Kulturdepartementet som kompensasjon for covid-19-relaterte tap av inntekter. Onsdag denne uken utbetales kompensasjonen for tap av konsertinntekter. Her kan du se hvilke prinsipper TONO har lagt til grunn for fordelingen.

Vedtektsendringer vedtatt på ekstraordinært årsmøte

TONOs ekstraordinære årsmøte har i dag gått inn for styrets omforente forslag til vedtektsendringer.

Ekstraordinært årsmøte i TONO SA i dag

I dag klokken 18:00 avholdes et ekstraordinært årsmøte i samvirket TONO SA. Andelshavere kan delta både digitalt og fysisk på Sentralen i Oslo.

Ole Paus mottar EDVARD-prisen 2021

EDVARD-pris til Ole Paus

Ole Paus er tildelt EDVARD-prisen 2021 i kategorien «Tekst» for albumet «Så nær, så nær». – Det er virkelig veldig rørende, virkelig veldig hyggelig, sa Ole Paus, da han fikk utdelt prisen tirsdag formiddag.

Rapporter konserter innen 1. oktober

Husk å rapportere konserter fra første halvår 2021 innen 1. oktober.

Foto av årsmøte

Omforent forslag til vedtektsendringer fra TONOs styre

TONOs styre fremlegger et enstemmig forslag til vedtektsendringer i paragrafene 27 og 43 for TONOs ekstraordinære årsmøte 27. september. Dette erstatter forslaget om vedtektsendringer som ble fremlagt for TONOs årsmøte 8. juni.