Disse har laget den nye Spellemann-jingelen

Tidligere i høst inviterte Spellemann, Monster og TONO komponister over hele landet til å sende inn sitt forslag til årets vignett. Av de over hundre bidragene som ble sendt inn, var det til slutt Arve Furset og Håkon Brevig Ingvaldsen sin vignett som ble valgt.

 / 18/12/2015 /

Tidligere i høst inviterte Spellemann, Monster og TONO komponister over hele landet til å sende inn sitt forslag til årets vignett. Av de over hundre bidragene som ble sendt inn, var det til slutt Arve Furset og Håkon Brevig Ingvaldsen sin vignett som ble valgt. 

– Av over hundre innsendte bidrag landet juryen på komposisjonen innsendt av Arve Furset og Håkon Brevig Ingvaldsen. Bidraget er høytidelig og feststemt, sjangeroverskridende og inviterende. Musikken spiller bra med grafikken, og har et sermonielt tilsnitt, lyder juryens begrunnelse.

Furset og Brevig Ingvaldsens vignett skal åpne Spellemannshowet, som sendes direkte fra Oslo Spektrum på NRK1. De siste årene har Spellemann hatt over en million seere, så guttas vinnerbidrag vil absolutt bli lagt merke til.

– Vi er svært glade og takknemlige for å få være en del av lydbildet til norges største og viktigste musikkpris. Spesielt med tanke på at vår komposisjon ble valgt foran så mange innsendte bidrag. Vi takker TONO, Monster og Spellemannprisen for denne åpne konkurransen som ga oss en unik mulighet til å bli hørt, sier de to glade vinnerne.

Spellemann 2015 arrangeres 30. januar i Oslo Spektrum og sendes på NRK 1. Artister som Janove, Madcon, Ane Brun, Marcus & Martinus, Håkon Kornstad, Bendik og Trondheim Jazzorkester skal opptre. Flere artister slippes før showet. 5. januar offentliggjøres de nominerte.

Ønsker du å være publikum under Spellemann-showet i Oslo Spektrum? Kjøp billetter her!