Medlemsfordeler

Som TONO-medlem har du muligheten til å kjøpe produkter og tjenester til rabattert pris hos et utvalg leverandører som er relevante for musikkskapere. Du kan lese litt om disse i oversikten. Du som er TONO-medlem vil finne informasjon om hvordan medlemsfordelen kan utløses (rabattkode m.m.) ved å logge inn på Mitt TONO.

 

Fiken er laget for at du enkelt skal kunne gjøre regnskapet ditt selv. Dette innebærer blant annet:

Fiken gir gunstige rabatter til TONO-medlemmer.

 

Hantek Audio tilbyr medlemmer av TONO gode rabatter på formstøpte ørepropper fra ACS Pro, universale ørepropper, alle in-ear monitorer fra ACS og tilbehør. I tillegg får du en gunstig fastpris for ørestøp som utføres hos Hantek.

Avtalen omfatter:

  • Formstøpte ørepropper ACS Pro med valgfri demping
  • Universale ørepropper med ulik dempegrad
  • Alle in-ear monitorer av merket ACSTilbehør

Gå til Hanteks nettsider for mer info.

 

D2 Merch har i en årrekke levert merch og backdrops til artister over hele landet. D2Merch tilbyr både store og små produksjoner til meget konkurransedyktige priser og er norges best sertifiserte og klimavennlige merchleverandør. Leverandøren har siden 2019 jobbet med artister som Kaizers Orcherstra, Kvelertak, HIGHASAKITE, MODS, Stavangerkameratene og Skambankt for å nevne noen få. Ett av få merchselskaper som har eget trykkeri i Norge.

Tilbudet fra D2 Merch til Tono sine medlemmer omfatter:

  • Rådgivningstjeneste: D2 Merch rådgir artister og medlemmer om merch, som for eksempel Hva, Hvordan og Hva som ikke skal trykkes. Dette skjer i samråd med bestilling.
  • Designinnspill og hjelp: En gratis session som belyser viktigheten av designvalg, riktig plassering og størrelse, fargevalg ol.
  • Rabatt på eksisterende tekstil-priser
  • Rabatt på eksisterende trykke-priser

Web: www.d2merch.no  / artistportal www.d2shop.no

 

Lydmuren ble startet i 1997 og hovedfokus i dag er mastering, digital distribusjon samt produksjon av CD og Vinyl. Mange av landets fremste artister og deres plateselskaper har benyttet våre tjenester. Lydmuren har siden oppstarten vært et av landets ledende mastering-studioer.

Lydmurens nyutviklede verktøy for digital distribusjon vil blant annet gi våre artister en unik oversikt over strømmingen av deres egen musikk, og en effektiv avregning.

Lydmuren tilbyr gode rabatter til TONOs medlemmer på både mastering og trykk av CD og vinyl.

Besøk Lydmurens nettside for mer info om CD og vinyl.

 

Med Masterchannel høres hver låt profesjonell ut – enten det er i bilen, med hodetelefoner eller på klubben. Takket være den nyeste AI-teknologien optimaliserer Masterchannel lydkvaliteten på musikk for å møte vanlige markeds- og strømmestandarder. Artister kan enkelt laste opp musikken sin på masterchannel.ai og få en profesjonelt mastret versjon innen få minutter.

Masterchannel gir gunstige rabatter til TONO-medlemmer.

Besøk masterchannel.ai for mer informasjon.