Susanne Sundfør i TONO-podkast

13. februar, 2018|

Nå er den femte samtalen i TONOs podkastserie «Lage Musikk» lansert, og denne gangen møter Torgny Amdam Susanne Sundfør. Resultatet er lærerikt, inspirerende og morsomt.

Tono presenterer by:songs Talent 2018

9. februar, 2018|

Norske produsenter og toplinere kan nå vinne en plass på By:Songs, en av verdens største låtskriver-camper, og dermed få muligheten til å jobbe med mange av verdens fremste produsenter, artister, låtskrivere og musikere.

Skriv under for musikkskaperne

8. februar, 2018|

EUs arbeid med det nye opphavsrettsdirektivet er i en viktig fase. TONO og Europas øvrige forvaltningsselskaper oppfordrer derfor TONOs medlemmer til å skrive under på en kampanje hvor vi ber om en rettferdig internettøkonomi for de som lager musikken.

TONOs årsmøte 2018

7. februar, 2018|

TONOs årsmøte finner sted på Litteraturhuset, Wergelandsveien 29 i Oslo den 29. mai kl. 17. Hvis du er andelshaver i samvirket TONO, og ønsker å stille til valg, eller har forslag om andre kandidater, så kan du melde dette inn til TONO innen 28. februar kl. 12.

TONO om forslaget til ny åndsverklov

7. februar, 2018|

TONO deltok på mandag i høringen i Stortingets Familie- og kulturkomite vedrørende forslaget til ny åndsverklov. Se video av adm.dir Cato Strøm sin presentasjon her.

NOPA og Spellemann lanserer #hørnorsk

31. januar, 2018|

I uke 8 (19.–25. februar) står en samlet norsk musikkbransje som avsender for kampanjen #hørnorsk.

TONO på Trondheim Calling

30. januar, 2018|

TONO deltar på og er partner med Trondheim Calling. Der vil vi være tilstede både med ansatte, TONO Café og ikke minst med en minikonsert med Billie Van torsdag kl. 13.15.

TONO markerer 90 år – med podkast

25. januar, 2018|

TONO lanserer podkastserien «Lage Musikk». Først ut er fire spennnende samtaler med Arif og Unge Ferrari, Jørn «Necrobutcher» Stubberud fra Mayhem, Sandra Kolstad og gitaristene Maciek Ofstad og Vidar Landa fra Kvelertak. Programleder for podkasten er Torgny Amdam.

TONO søker kommunikasjonsrådgiver

18. januar, 2018|

Er du en dyktig kommunikatør som kan produsere fremragende redaksjonelt innhold i form av tekst, foto og video? Har du i tillegg erfaring med strategisk kommunikasjon i sosiale medier, og et sterkt forhold til musikk? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Rapporter konserter innen 1. februar

17. januar, 2018|

Vil du ha konsertavregning fra TONO til høsten må du registrere både låtene og konsertene hos oss innen 1. februar.