Vil du bli digital innholdsprodusent hos oss?

6. august, 2018|

Er du god på å lage redaksjonelt innhold i form av tekst og video, flink med kommunikasjonsarbeid i sosiale medier og interessert i musikk? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Skuffende resultat i EU-parlamentet

5. juli, 2018|

EU-parlamentet stemte i dag mot et komiteforslag til nytt opphavsrettsdirektiv. Dermed går det mot ny avstemning i parlamentet i september. – Vi er skuffet over dagens resultat, men slaget er langt ifra tapt, sier Cato Strøm, adm. direktør i TONO.

Sommerhilsen fra TONO

29. juni, 2018|

TONOs administrerende direktør Cato Strøm oppsummerer første halvår 2018 - og ønsker TONOs medlemmer en riktig god sommer.

Kopinorvederlag til norske musikkforlag

28. juni, 2018|

Musikkforleggerne fordeler Kopinorvederlag for kopiering av trykte norske musikkverk. Det er vedtatt av årets utbetaling vil basere seg på fjorårets prosentfordeling. Nye musikkforlag som ikke har vært med på ordningen tidligere og de forlag som eventuelt har hatt en stor økning i grunnlaget for fordeling i 2017 bør passe på å lese dette.

Gi din støtte til musikkskaperne

28. juni, 2018|

EU-parlamentet skal nå stemme over den viktigste lovendringen for komponister, låtskrivere og sangtekstforfattere på flere tiår. Gi din støtte til opphaverne ved å skrive under på makeinternetfair.eu.

EU-avstemming i rettighetshavernes favør

21. juni, 2018|

EU-parlamentets JURI-komite stemte i går over det nye opphavsrettsdirektivets artikkel 13, som fastslår at leverandører av store brukergenererte plattformer og tjenester skal ha et ansvar for at det beskyttede kunstneriske og kreative innholdet i tjenestene er klarert. – Vi er takknemlige og glade for at avstemmingen gikk i rettighetshavernes favør, sier adm.dir i TONO, Cato Strøm.

YouTube Music er lansert

20. juni, 2018|

YouTube Music og YouTube Premium er lansert i Norge. Tjenestene er lisensiert av TONO.

Nye spor fra Eigil Berg

18. juni, 2018|

- Ikke vent på inspirasjon. Sett av tid og jobb fram ting. Da kan det være at både inspirasjon og kreativitet slår følge og blir med på reisen, sier Eigil Berg om låtskriving. Nå er han ute med den første soloplata på syv år.

TONO-podkast: Torgny møter Petter Baarli

11. juni, 2018|

I denne episoden av TONO-podkasten møter "vår mann" Torgny Amdam gitarist og låtskriver Petter Baarli fra Backstreet Girls og Valentourettes.

Meld deg på låtskrivercamp med Axident

8. juni, 2018|

Den Grammy-nominerte produsenten og låtskriveren Andreas «Axident» Schuller inviterer nå til låtskrivercamp i samarbeid med Music Norway og TONO.