TONO-Nytt

– Vi gav aldri opp, heldigvis

I 2016 satt Bjørn-Marius Øyehaug og Rotlaus igjen med skarve 15 kroner etter sommerturneen. Fem år etter oppstarten har de blitt et av landets største liveband.

Dette mener TONO om stimuleringsordningen for kulturarrangementer

Les TONOs høringsinnspill til Kulturdepartementet vedrørende «forskrift om midlertidig tilskudd til kulturarrangementer som følge av covid-19»

4 av 10 vurderer å bytte yrke

Norske komponister og sangtekstforfattere frykter de økonomiske konsekvensene av korona. Det viser en ny undersøkelse utført av Opinion, på vegne av TONO: – 7 av 10 TONO-medlemmer er bekymret for muligheten til å livnære seg av musikk i framtiden, og blant de som er både artister og opphavere vurderer 40 prosent å finne seg annet arbeid, sier kommunikasjonssjef i TONO, Willy Martinsen.

VIDEO: Synne Skouen – Komponist og meningsytrer

– Den som snakker styggest om opera er ofte i virkeligheten er en skap-opera-elsker. Hen vet det bare ikke selv enda, sier jubilant Synne Skouen. Se TONOs videoreportasje med komponisten som har vært en «ustoppelig og slagferdig talsperson for de smale kunstuttrykkene i offentligheten» i et halvt århundre.

TONOs

PODCAST

FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 dag siden

TONO

Våre venner i Kopinor har laget en feiende flott film om opphavsrett generelt og om Kopinor-avtalen for skoleverket spesielt. Filmen er god og viktig, og verdt å se. ... Se merSe mindre

Video image

Kommenter på facebook Kopinor-avtalen gir ...