Få med deg Spellemann-showet i kveld

TONO er en av Spellemanns hovedsamarbeidspartnere. Se utdeling av de sjangerprisene på NRKs nettsider fra kl. 17 og av de øvrige prisene på NRK 1 fra kl. 20.55.

 / 28/01/2017 /
TONO er en av Spellemanns hovedsamarbeidspartnere. Se utdeling av sjangerprisene på NRKs nettsider fra kl. 17 og av de øvrige prisene på NRK 1 fra kl. 20.55.

Spellemann har vært en årlig feiring av norsk musikk siden 1973. Det har vært arrangert hvert eneste år siden den gang, og har vokst fra 10 til 26 priser. Spellemann er i år for første gang delt i to arrangementer på to ulike arenaer. Bakgrunnen for dette er at Spellemann ønsker større oppmerksomhet omkring alle prisene. Alle sjangerpriser deles ut på Sentralen i Oslo fra kl. 17. Dette streames direkte på NRKs nettsider.  Fra kl. 20.55 kan du se en direktesending av utdelingen av de øvrige prisene fra Sentrum Scene.

Ønsker du å se intervjuer med artister underveis i showet, så kan du se en live stream av dette fra Spellemanns Facebooksider.

TONO vil dessuten være til stede under generalprøven, og tar bilder som deles på vår instagramkonto. Følger du oss ikke fra før, så søk oss opp. URL-en er instagram.com/tono_norge, om du vil ta en titt i en nettleser.

Vi ønsker alle nominerte – både de i TONOs komponist – og i de øvrige kategoriene et helhjertet lykke til!