Hvem skal betale for musikken i sosiale medier?

TONO byr på et stjernepanel i by:Larms kanskje viktigste og mest brennaktuelle debatt: Hvem skal betale for musikken som brukes i sosiale medier? Kom og se TONOs styreleder Bendik Hofseth, platebransjens toppsjef Marte Thorsby, journalist Jan Omdahl og direktør for IKT-Norge, Torgeir Waterhouse i en debatt du ikke bør gå glipp av.

 / 03/03/2016 /

FOTO: Olav Olsen/Aftenposten

TONO byr på et stjernepanel når vi fredag ettermiddag inviterer til by:Larms kanskje viktigste og mest brennaktuelle debatt: Hvem skal betale for musikken som brukes i sosiale medier? Debattantene: TONOs styreleder Bendik Hofseth, platebransjens toppsjef Marte Thorsby, musikk- og teknologijournalist Jan Omdahl og direktør i IKT-Norge, Torgeir Waterhouse. 

Musikk deles og brukes massivt i sosiale medier –  men hvem er ansvarlig for innholdet? Og hvem skal betale låtskriverne og komponistene når musikken deres brukes der? Debatten skal drøfte de astronomiske verdiene som skapes i sosiale medier, og hvordan det mangler en lovgivning som kan balansere legitime næringsinteresser, informasjonsflyt og skapernes rettigheter.

Debatten finner sted på Dansens Hus Studio Stage fredag 4. mars klokken 15:15 – 16:15.

Les mer om debatten på by:Larms nettsider ved å klikke her!

Debatten ledes av Synne Øverland Knudsen, Redaktør i Fanfare og ENO og gründer/redaktør/produsent for Ferdigsnakka/tidligere musiker.