Bli med på Gatekunst!

Gatekunst-prosjektet ønsker å gi kunnskap, inspirasjon og drahjelp til unge talenter som vil inn i underholdningsbransjen, og TONO er i år med som støttespiller. Hvis du tenker dette er noe for deg, så må du melde deg på innen 21. april!

 / 19/04/2017 /

Gatekunst-prosjektet ønsker å gi kunnskap, inspirasjon og drahjelp til unge talenter som vil inn i underholdningsbransjen, og TONO er i år med som støttespiller. Hvis du tenker dette er noe for deg, så må du melde deg på innen 21. april!

Foto: Gatekunst (hentet fra video om prosjektet som du kan se på gatekunst6.no)

Gatekunst er et årlig arrangert ungdomsprosjekt for folk fra 15 til 23 år, i regi av hip hop-kollektivet Forente, et kompetansesenter for ungdom og de som jobber med ungdom og YouTube-plattformen YLTV. Prosjektet har som mål å gi unge talenter som ønsker en karriere i underholdningsbransjen en reell læringsarena der de kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden.

– Vi er i år blitt med som sponsor av Gatekunst fordi det er et prosjekt som stimulerer til å lage ny norsk musikk. Det er dessuten en flott mulighet for unge låtskrivere til å vise seg frem. For TONO er det viktig å være der ny musikk skapes slik at vi kan skape en bevisstgjøring om hvilke rettigheter man har som komponist og tekstforfatter, sier medlemssjef i TONO, Jan Espen Storo.

Ungdommene som får erfaringer, kunnskap og nettverk. Veiledningen skjer i form av workshops der ungdommene samarbeider med kjente og etablerte artister som fungerer som mentorer og rollemodeller. Sluttresultatet er en plateutgivelse og en konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen. Konserten vil bli arrangert i Oslo i september eller oktober. Endelig dato er ennå ikke satt. Men først skal det arrangeres audition, som vil bli et sted i Oslo i løpet av april, og gjøres i samarbeid med Universal Music og NRK P3.

Dersom dette høres ut som noe for deg, så kan du melde deg på, men vær oppmerksom på fristen som er allerede 21. april. Du melder deg på på denne siden:
www.gatekunst6.no

I forbindelse med prosjektet er også den første låten fra den sjette runden av Gatekunst nå sluppet via Universal Music. Den heter «Liten Sirkel», og gjestes av Ezzari, Turab & Satilmis. Låten er produsert av Leif Inge Fosen, og Turab, og er også listet på selveste NRK P3. Denne singelen viser at det kommer konkrete bra ting ut av Gatekunst, og er forhåpentligvis til inspirasjon for deg som tenker at Gatekunst kanskje kan være noe for deg. Du kan høre låta her: