TONO og BandOrg med foredragssamarbeid

TONO har inngått et foredragssamarbeid med interesseorganisasjonen BandOrg for å øke kunnskapen om TONO og opphavsrett blant BandOrgs medlemmer.

 / 15/05/2017 /
TONO har inngått et samarbeid med interesseorganisasjonen BandOrg for å øke kunnskapen om TONO og opphavsrett blant BandOrgs medlemmer.

BandOrg er en landsomfattende interesseorganisasjon for folk som spiller i band, og med 6000 medlemmer fordelt på mer enn 1300 medlemsband, er den også Norges største i sitt slag. Alle fordrag er ennå ikke fastlagt, men foreløpig er det planlagt to konkrete foredrag i Bodø den 23. mai og Molde 8. juni. Det skal også holdes kurs i Ålesund og Stavanger, forhåpentligvis innen sommerferien. Det utelukkes ikke at det også vil komme flere foredrag rundt omkring i landet utover året. Foredragene vil ta for seg opphavsrettigheter og hvilke fordeler man får som låtskriver om man melder seg inn i TONO.

– Viktig for TONO
Samarbeidet med BandOrg kom i stand etter møter med BandOrg under by:Larm og er et konkret utspring av en strategi i TONO som handler om styrking av relasjons- og rekrutteringsarbeidet i organisasjonen.

– Samarbeidet med BandOrg er både spennende og viktig for oss i TONO. Særlig unge låtskrivere vet kanskje ikke helt hva TONO gjør, og vet kanskje heller ikke at de som TONO-medlemmer kan tjene gode penger de ellers ville ha gått glipp av. Enhver anledning til å forklare fordelene ved TONO-medlemskap er verdifulle for oss, sier medlemssjef i TONO, Jan Espen Storo.

 

– Glad for å kunne øke kunnskapen om TONO
Daglig leder i BandOrg, Jo Tandrevold, er glad for å kunne tilby sine medlemmer økt kunnskap om deres opphavsrett og hva TONO-medlemskap gir av fordeler:

– BandOrg jobber aktivt for å styrke medlemmenes utviklingsmuligheter, og for å bedre rammevilkårene for band i Norge. Vi er derfor svært glad for å ha inngått kurssamarbeid med TONO, og at vi nå kan bidra til å heve kunnskapen om hva TONO er, og hvordan dette angår alle band i Norge, sier Tandrevold.  

Dersom du som leser dette er engasjert i en sammenheng hvor musikkskapere møtes, og hvor det kunne være nyttig med et TONO-foredrag, ta gjerne kontakt med TONOs medlemsservice ved å sende en mail til medlem@tono.no.

 

Du kan lese mer om BandOrg på bandorg.no.

 

 

OBS. Artikkelen ble oppdatert 18.mai, fordi et planlagt foredrag i Ålesund 7. juni måtte utsettes.