TONO inviterer til medlemsseminar

Å skrive musikk og tekst til musikk handler om både det å skape noe, men også om penger. På TONOs medlemsseminar 9. Juni skal det handle om begge deler.

 / 22/05/2016 /
Å skrive musikk og tekst til musikk handler om både det å skape noe, men også om penger. På TONOs medlemsseminar 9. Juni skal det handle om begge deler.

 

TONOs medlemmer har nå mottatt invitasjon per e-post til medlemsseminar den 9. Juni på Victoria, Nasjonale Jazzscene i Oslo.

– TONO er eid og styrt av medlemmer, og som organisasjon ønsker vi å være en nær og god samarbeidspartner med medlemmene – uansett om man har musikk- og sangtekstskriving som viktigste yrkesvei, eller om man har det som en hobby. Vi tror at mange kan ha nytte av å forstå mer om hvordan TONO fungerer, hvordan man kan tjene penger på musikken sin og hvordan man kan ta best vare på de pengene man tjener. Vi håper at medlemsseminaret vil hjelpe på dette, og vi håper at mange vil komme og være sammen med oss denne kvelden, sier kommunikasjonssjef i TONO, Willy Martinsen.

Rød trå: Økonomi

På programmet står adm. dir i TONO, Cato Strøm som skal gi en status på hvordan det står til med TONO i dag, styreleder Bendik Hofseth vil fortelle om fremtidens lisensiering, og medlemssjef i TONO Jan Espen Storo vil gi en overordnet innføring i TONO og hvordan du kan tjene penger på verkene dine.

Men også andre enn de som jobber direkte i TONO skal opp på scenen. Siviløkonom og programleder i Luksusfellen på TV3, Hallgeir Kvadsheim, vil gi deg Norges beste pengeråd. Han vet en del om hva du bør gjøre – og ikke gjøre – med TONO-vederlagene dine.

Frida Ånnevik leder TONO Session

Etter flott innsats fra Askil Holm som ”programleder” i videointervjuserien TONO Sessions, tar nå Frida Ånnevik over. Vi skal dekke bredden av TONO-medlemmene i denne serien, og nå har omsider tiden kommet for å snakke om rock´n´roll, riffmakeri og kanskje også litt jazz- og kunstmusikk. Frida skal nemlig intervjue selveste Ronni Le Tekrø. Dette tror vi blir både lærerikt og veldig gøy.

Lyst til å være med på dette? Finn invitasjonen i e-posten din, og meld deg på der. Vi gleder oss!

TONO-Medlemsseminar_9-juni_Victoria_02

(Mail med link til påmelding ligger i din innboks)