TONO leder strømmepanel på SXSW

TONO leder i dag et panel om det norske streamingmarkedet på South by South West-konferansen i Austin. Du kan følge debatten ved å benytte hashtagen #sxstreaming på Twitter og Instagram. Det er forskningsprosjektet «Sky&Scene» ved ved Universitet i Oslo som i samarbeid med Wimp står bak panelet «Distribution of Income in a Streaming Economy». Panelet vil […]

 / 21/03/2014 /
TONO leder i dag et panel om det norske streamingmarkedet på South by South West-konferansen i Austin. Du kan følge debatten ved å benytte hashtagen #sxstreaming på Twitter og Instagram.

Det er forskningsprosjektet «Sky&Scene» ved ved Universitet i Oslo som i samarbeid med Wimp står bak panelet «Distribution of Income in a Streaming Economy». Panelet vil drøfte nye modeller for fordeling av inntektene fra strømming. Bakgrunnen er fersk forskning på forskjellen mellom den nåværende fordelingsmodellen, og en bruker-sentrert modell, der inntektene fra hver enkelt bruker fordeles mellom de artistene den enkelte abonnent har lyttet på.

Panelet vil modereres og ledes av Inger Elise Mey, avdelingsdirektør for Online Media i TONO.

Panelet:
Arnt Maasø (førsteamanuensis ved Institutt for medier og kommunikasjon, UiO), Kjartan Slette (direktør for strategi, produkt og redaksjonell avdeling hos WiMP Music),  Hedvig Mollestad Thomassen (norsk komponist og jazzgitarist) og Trond Tornes (markedsdirektør i Phonofile).

Om du skulle være så heldig å være i Austin i dag, kan du få med deg panelet kl 15.30 på Austin Convention Center, rom 11 AB, level 4.  

Slides fra presentasjonen (pdf) legges på lenken:http://www.hf.uio.no/imv/english/research/projects/cloudsandconcerts/publications/ etter panelet er ferdig.