TONO på by:Larm

TONO gratulerer by:Larm med 20-årsjubileet, og er også i år stolt sponsor. Vi bidrar med flere arrangementer. Vi håper å se deg!

 / 02/03/2017 /

TONO Café

Torsdag og fredag fra kl. 12-1500 kan du komme på TONO Café. I samarbeid med PS:hotell lager vi nemlig et samligssted for by:Larmere der TONO byr på både kaffe og vafler. Her kan man slå av en hyyggelig prat med andre by:Larmere og/eller TONO-Folk.

Torsdag kl. 1430 låner vi ut TONO-caféen til Knirckefritt Management, som viser en førpremiere på den nye musikkvideoen til «Midnight Magic», den nye singelen til Ralph Myerz & J H B.

Minikonsert: dePresno (duo)

Fredag kl.1400 inviterer TONO til minikonsert med dePresno (duo) i vår TONO café.

TONO Sessions: Frida Ånnevik intervjuer Erlend Ropstad og Nosizwe

TONO er det store fellesskapet av norske komponister, tekstforfattere og deres musikkforlag. I tråd med dette setter vi låtskriving på agendaen gjennom vår intervjuserie TONO Sessions. Frida Ånnevik intervjuer Erlend Ropstad torsdag kl. 13 på Pokalen, og Nosizwe lørdag kl. 16.30 på Hendrix Ibsen.

Foredrag: «TONO-medlemmer tjener mer»

I Matsalen B, torsdag 2/3, 11:30 kan låtskrivere få ny kunnskap om rettighetene de har i sin musikk, hvordan de kan tjene penger på dem og få mer kunnskap om hva TONO egentlig er. Det er medlemssjef i TONO, Jan Espen Storo, som holder foredraget.

TONO åpner også i dag en DAB-debatt «Norsk musikk på radio – Hva skjera?!» Dette foregår på Pokalen kl. 1100.

Vi ønsker alle et godt by:Larm.