TONO Sessions: Ivan Ave

– Å skrive raptekster er for meg som å løse kryssord, forteller Ivan Ave i dette TONO Sessions-intervjuet med Trond Wiger fra Trondheim Calling tidligere i år.

Nå er ett nytt intervju i vår videointervjuserie TONO Sessions klart! Denne gangen kan vi by på rapperen Ivan Ave i samtale med Trond Wiger, også anerkjent rapper. I intervjuet får du innblikk i hvordan Ivan Ave jobber frem låtene sine, og forhåpentligvis er det mye her til inspirasjon og læring for andre TONO-medlemmer.

– Bakgrunnen for at vi kjører TONO Sessions-serien er at vi ønsker å få oppmerksomhet om at musikkskaping er et verdifullt arbeid som musikkelskere ikke skal ta for gitt. For oss i TONO er dette også en måte å vise fruktene av opphavsretten på. Opphavsretten gjør det mulig å kunne ha inntekter på å skape musikk, og er en grunnleggende forutsetning for at nordmenn får tilgang på stadig nyskrevet musikk. Vi ønsker dessuten å inspirere våre medlemmer til å skrive ny musikk, og vi håper TONO Sessions kan bidra til det, sier kommunikasjonssjef i TONO, Willy Martinsen.

Nå ligger det nesten 60 videoer på TONOs YouTube-kanal, og mer enn 20 av disse er TONO Sessions-intervjuer. Besøk kanalen ved å trykke her.

De første TONO Sessions-intervjuene ble gjort i 2014 etter en idé av TONO og Askil Holm.