Snart klart for «TONO Sessions»

Nå er det kun få dager igjen til vi lanserer «TONO Sessions», en serie på 10 intervjuer med 10 av Norges mest anerkjente låtskrivere og komponister. Her er en smakebit!

 / 13/08/2014 /

TONO Sessions_PromoIkonNå er det kun få dager igjen til vi lanserer «TONO Sessions», en serie på 10 intervjuer med 10 av Norges mest anerkjente låtskrivere og komponister. Her er en smakebit!

Sangskriverne, komponistene og tekstforfatterne gjør en fantastisk viktig jobb for vårt samfunn og for hver enkelt av oss som musikklyttere. Det poenget er noe vi i TONO ønsker å tydeliggjøre. Å ta vare på og verne om denne yrkesgruppen er grunnleggende for en kulturnasjon. Samtidig ønsker vi å bidra til at det blomstrer blant musikkskapere i Norge, og inspirere flere unge til å ta skrittet inn i sangskrivernes, komponistenes og sangtekstforfatternes rekker.

Låtskriver og artist Askil Holm deler TONOs visjon, og har gjort intervjuene du snart vil få se her på tono.no og vår YouTube-kanal. De to første kommer om noen få dager. De resterende lanseres en etter en utover høsten.

Vi håper du vil følge med på TONO Sessions – og få ny kunnskap og ny inspirasjon!