110 % MUSIKKDEDIKERT

Anne Hilde Neset (The Wire / Ny Musikk) intervjues av Eirk Kydland(ENO).Musikkforum på BLÅ torsdag 19. april kl. 20:00 – 21:30.

 / 16/04/2012 /

Etter 16 år som ambisiøs musikkskribent og kurator i et av verdens ledende magasin for alternativ musikk, vender Anne Hilde Neset hjem for å overta som kunstnerisk leder for Ny Musikk.

Hvilke erfaringer har Anne Hilde gjort seg fra arbeidet med The Wire? Hva skal til for å lage et relevant musikkmagasin? Hvilke tanker har Neset om den norske musikkscenen, om konsertkuratering og sjangermangfoldet som preger musikken i dag?

Få med deg dette unike redaktørmøtet og få innsikt i alt fra meningen med ulljakka i eksperimentell musikk til musikkritikkens fremtid og potensialet som ligger i dagens musikkbransje.

Samtalen er brennaktuell for alle som vil lære mer om hvordan alt fra pop til samtidsmusikk kommuniseres, formidles og iscenesettes i vår tid.

Etter samtalen er det gode muligheter for å ta et glass og høre de psykedeliske noise-rockerne i A Place To Bury Strangers fra NYC.

 

Musikkforum

Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon og beslektede temaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.