Abonner på TONOs podkast

I TONOs podkast Lage Musikk får du et unikt innblikk arbeidet til noen av Norges fremste musikkskapere.

 / 18/03/2021 /

Siden 2018 har TONO-medlem og artist Torgny Amdam intervjuet noen av Norges fremste musikkskapere i TONOs podkast, Lage Musikk.

Per dags dato ligger 54 episoder tilgjengelig på alle tjenester for podkast-lytting.

Denne uken utkom en ny episode med bandet ISÁK. Ella Marie Hætta Isaksen forteller at koronapandemi, klimaendringer og BLM-bevegelsen har nøret kampånden på trioens andre album Roasut.

koronapandemi, klimaendringer og BLM-bevegelsen har nøret kampånden på ISÁKs andre album, Roasut. Foto: Patrik Westli

– Nå er det mye greier som skjer i verden. Nå er det litt overveldende å være menneske. Derfor hadde jeg lyst til å skrive et album som beskriver samtiden vi lever i nå, men som også kan gi folk et spark i baken, og litt håp.

Informere og inspirere

Gjennom podkasten løfter TONO frem medlemmer og deres virksomhet, for å belyse deres viktige arbeid, musikkens verdi og TONOs rolle i det musikalske kretsløpet.

– Låtskriving og komposisjon er hardt arbeid, og ingen verk blir til på samme måte. Samtaler med skaperne kan gi et unikt innblikk i hvordan musikken som farger livene våre til blir til, og gi oss nye perspektiver. Vi håper å kunne både informere og inspirere gjennom Lage Musikk, sier Kristian Dugstad i TONOs kommunikasjonsavdeling.  

Tidligere gjester er blant annet Susanne Sundfør, Emilie Nicolas, Andreas Schuller, Synne Skouen, Sondre Lerche, Ane Brun, Lars Horntvedt fra Jaga Jazzist, Dagny, Tommy Tee og Julie Bergan.

Med jevne mellomrom produserer vi også temaepisoder som tar for seg utvikling, trender og nyheter som er relevante for TONOs medlemmer, musikkskapere og musikkbransjen.

Podkasten finner du søke opp «Lage musikk» i Apple Podkast, Spotify eller andre podkasttjenester.

Har du tips til gjester? Kontakt oss på redaksjon@tono.no

TONO-medlem og artist Torgny Amdam er programleder i TONOs podkast, Lage Musikk. Foto: Kristian Dugstad / TONO