Arrangere festival?

Hvis du skal arrangere festival må du ta kontakt med TONO i god tid i forveien. Ikke bare er det en forpliktelse – det sikrer også forutsigbarhet for deg som arrangør, og ikke minst: De som har komponert musikken og skrevet sangtekstene kan få sine TONO-utbetalinger raskere.

 / 11/05/2022 /

TONO elsker festivaler! Både publikum, artister, og komponistene, sangtekstforfatterne og låtskriverne TONO jobber for skylder alle de som står på dag og natt for å skape magiske musikkøyeblikk på små og store festivaler i Norge en stor takk.

Millioner av tillatelser

Komponister, musikktekstforfattere og låtskrivere eier sin egen musikk, og skal gi hver sin tillatelse hver gang den skal brukes offentlig – også på din festival. Denne store jobben slipper du på grunn av TONO: 

Hos oss får konsertarrangører én tillatelse på vegne av millioner av rettighetshavere, både norske og fra resten av verden. Stort enklere blir det ikke.

Søk i forkant

Tillatelsen fra musikkskaperne må være på plass før festivalen finner sted. Du som arrangør må derfor selv, på eget initiativ, ta kontakt med TONO og få tillatelsen så tidlig som mulig, og aller senest før festivalen er i gang.

Da har du formalitetene i orden, du har forutsigbarhet med tanke på TONO-betalingen, og med rask rapportering til TONO over hva som er fremført umiddelbart etter at festivalen er ferdig – bidrar du også til at de som har fått sin musikk og sine sangtekster fremført på festivalen, får utbetalt pengene fra TONO så raskt som mulig.

Søk på nett!

Fyll ut søknadsskjemaet til TONO nederst på denne nettsiden:
https://www.tono.no/kunder/konsert-event/

Har du spørsmål om å arrangere konsert og festival?

Ta kontakt med TONO på marked@tono.no eller ring oss på 22 05 72 00.