Bylarm over for denne gang

Bylarm er over for denne gang. TONO er takknemlige for også i år ha fått lov å være med som en av konferansens/festivalens viktigste bidragsytere.

 / 19/02/2013 /

På By:Larm 2013 ble det avholdt rundt 80 seminarer, 250 konserter og et uvisst antall speedmøter.  Mange musikkaktører har fått kommunisert sine hjertesaker til et viktig publikum. Mange unge musikere har kanskje også fått en første smak av å tilhøre en næring. Nettverk er utvidet. Kanskje vil det også oppstå ny musikk som følge av nye møter her. Vi håper det!

TONO bemannet i år artistinnsjekken på Royal Christiania Hotel, vi deltok i en paneldebatt om nisjer i det nye, digitale musikkmarkedet, og var også vertskap for låtskrivere, tekstforfattere og bransjen for øvrig i vår TONO-lounge, vegg i vegg med WiMP-teltet/hovedscenen.  TONO ønsker at låtskrivere, komponister, tekstforfattere og musikkforlag skal føle at de er del av et fellesskap. TONO-loungen bygget opp om dette, og det var viktig for oss å få frem hvilken nytte det gir å tilhøre TONO. Teltet var prydet med tydelig TONO-profilering, en utstilling med noen av vinnerne av vår Edvard-pris, samt enkelte viktige TONO-budskaper. Teltet var svært godt besøkt alle dager.

Som del av vårt Bylarm-engasjement har vi også rapportert sentrale ting via vår twitter-profil twitter.com/_tono_ og vår Instagram-profil på instagram.com/tono_norge. Tilbakemeldingene tyder på at dette har blitt satt svært stor pris på. Det inspirerer! Besøk selv disse profilene, og se hva vi la ut i løpet av By:Larm-dagene.