– Den spiller på mine ADHD-strenger

Fæbrik-gründer, forfatter, designer og søminfluenser Ingrid Vik Lysne elsker å høre på Todd Terjes Alfonso Muskedunder enten hun er på fest, danser, prater med folk eller løper. – Jeg har ADHD, og jeg tror den sangen spiller på ADHD-strengene mine.

 / 09/11/2022 /
Foto: Kristian Dugstad / TONO

Det er gjenbruksrojalitet på besøk i Spillelista i dag. Ingrid Vik Lysne er en av gründerne bak sømstartupen og Fæbrik. Hun er forfatter, designer og influenser, og skal dessuten være med i neste sesong av Farmen kjendis.

Lysne oppvokst i et musikalsk hjem og har både spilt i korps og sunget klassisk. Lenge så hun for seg å drive med musikk profesjonelt.

– Det ble ikke helt sånn, men jeg synes egentlig det er litt deilig å ha musikken for meg selv. Med søm har jeg gjort hobbyen min til jobb. Det gir veldig mye, men man mister også noe.

Låtene hun har plukket med seg til Spillelista er i stor grad norske artister og låtskrivere, og svært varierte – Alt fra Oslo Domkor til Todd Terjes Alfonso Muskedunder.

– Det at den går i 7/4 gir meg en sånn god følelse av at man ikke har kastet bort unødvendig tid på den siste taketen. Her skal vi ikke lene oss tilbake og nyte denne musikken. Her er vi på vei.

Hør hele samtalen i denne ukas episode av Spillelista her.

Dette er Ingrid Vik Lysnes spilleliste:

Alle låtene hører du i Spillelistas spilleliste på Spotify.

https://open.spotify.com/episode/5Vm9H9L9nwqlHwj1KIUcla?si=3a8a80fca2c344f5