TONOs nye podkast om musikkbransje og rettigheter:

Dette er podkasten «Musikkskaperne»

Er du interessert i låtskriving, musikkrettigheter og musikkbransje? Da er Musikkskaperne podkasten for deg.

 / 03/02/2023 /

I november 2022 lanserte vi i TONO Musikkskaperne – En podkast for deg som lager musikk, bruker musikk eller er interessert i musikkrettigheter og musikkbransjen.

Vi vil at rettigheter i musikkens verden skal være enkle å forstå, men forstår at virkeligheten ikke er helt sånn. Derfor ser vi det som vår plikt å forklare og formidle, knuse myter og gi deg den informasjonen du trenger for å lykkes.

I de fem første episodene forklarer TONOs egne eksperter hvordan du kan få mest ut av TONO-medlemskapet ditt. De første fem er allerede tilgjengelige over alt der du hører podkast.

Fremover utvider vi med flere eksterne gjester fra musikkbransjen.

Podkastes lages av TONOs kommunikasjonsavdeling med innholdsprodusent Kristian Dugstad som podkastvert, og kommunikasjonsdirektør Willy Martinsen som ansvarlig redaktør.

Har du spørsmål? Kontakt oss på redaksjon (a) tono.no

@tono_norge

Lager du musikk? Eller er du interessert i musikkrettigheter og musikkbransjen? Da bør du høre på podkasten vår, Musikkskaperne. I tillegg til å følge oss på TikTok, selvfølgelig. Du finner den alle steder der du hører på podkast. #musikkproduksjon #musikkbransjen #låtskriver #opphavsrett #songwriter #kollektivforvaltning #musicbusiness #tiktok #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – TONO