EDVARD: Her er de nominerte i kategorien Åpen Klasse

Susanna, Kristoffer Lo og Marius Neset er de nominerte til EDVARD-prisen 2017 i kategorien Åpen Klasse.

 / 17/08/2017 /
Susanna, Kristoffer Lo og Marius Neset er de nominerte til EDVARD-prisen 2017 i kategorien Åpen Klasse.

EDVARD-juryen har også i år besluttet å nominere tre opphavere i hver av de fem EDVARD-kategoriene Samtid, Tekst, Åpen Klasse, Populær og Utfordrer. Vinnerene i de forskjellige kategoriene vil bli kunngjort utover høsten 2017. Her er de nominerte i kategorien Åpen Klasse:

Susanna for «Triangle».

Foto: André Løyning

– Oj, så veldig stas å bli nominert til EDVARD-prisen i Åpen Klasse for albumet mitt ‘Triangle’! Det er en stor anerkjennelse for arbeidet mitt som komponist og tekstforfatter, og motiverer til mer ny musikk.

Kristoffer Lo for «The Black Meat».

Foto: André Løyning

-Dette er jo veldig gøy! EDVARD-prisen er en pris fra musikanter til musikanter, så det betyr mye å bli nominert til en så gjev pris, og det i en kategori sammen med to andre musikanter som står for egenart, knallhardt arbeid og spilleglede. Tusen takk.

Marius Neset for «Snowmelt».

Foto: Pål Laukli

-Å bli nominert til EDVARD-prisen er en stor ære for meg, det er en pris jeg setter veldig høyt. Jeg er veldig takknemmelig ovenfor alle som har vært involvert i prosjektet, det var et stort og omfattende prosjekt, og det ligger mye hardt arbeid bak dette albumet. Det betyr derfor veldig mye for meg å få en slik anerkjennelse for musikken, det gjør meg utrolig glad og stolt.