Endelig forent

Hollywood er noe så sjeldent som en norsk supergruppe. Billie Van, Jonas Alaska og Mikhael Paskalev har alltid vært involvert i hverandres karrierer, men aldri villet skrive musikk sammen tidligere. – Jeg har alltid trodd det skulle være for vanskelig, sier Jonas Alaska.

 / 05/11/2019 /

Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska er kjente navn i norsk musikk. De tre soloartistene har alltid vært involvert i hverandres karrierer, men aldri villet skrive musikk sammen. Med bandet Hollywood forandrer de på dette.

Alle er gjester i TONO-podkasten Lage Musikk og du kan høre den i episoden som er ute i dag.

Uinspirert og ensom

Selv om artistene er kjent for å for å samarbeide, var det aldri selvsagt at de skulle starte band sammen.

– Det var ikke noe som lå i våre kort i hvert fall … kanskje i andres! Vi begynte å tenke på å gjøre noe sammen da vi fikk behov for å prøve noe nytt der vi var én og sammen ting, og ikke bar hjalp hverandre. Et sted vi kunne prøve ut ting som ikke fungerer innenfor rammene til solokarrierene, sier Billie Van

– Hollywood er et sted vi kunne prøve ut ting som ikke fungerer innenfor rammene til solokarrierene, sier Billie Van

Jonas Alaska har fem album på samvittigheten, og Mikhael Paskalev og Billie Van har begge utgitt to. Alaska mener Hollywood delvis er et resultat av solokarrierens ensomhet!

– Jeg tror vi alle var på en plass der vi var uinspirert og litt ensomme. Selv om man har med seg et band er man litt alene som soloartist. Jeg personlig har trodd det skulle være ganske vanskelig å skrive med Billie og Mikhael, så jeg har avstått fra det. Men det bare passet seg sånn akkurat da. Vi hadde lyst til å eksperimentere.

Hør episoden på Spotify, iTunes eller der du laster ned podkast.