Følg TONO på Instagram!

TONO har nå etablert en konto på Instagram, slik at du kan få et innblikk i TONOs verden og bli litt bedre kjent med oss.

 / 14/02/2013 /

På Instagram-kontoen vil vi publisere bilder med litt ujevne mellomrom fra ulike arrangementer vi deltar i, og kanskje av og til også fra hverdagen i TONO, såfremt det dukker opp noen særdeles gode fotoanledninger.  

Det er ikke tilfeldig at vi etablerte kontoen rett før By:Larm som startet 13. februar og varer til og med lørdag. Her er TONO sponsor, og har et eget telt for artistene og artistinnsjekken, samt at vi deltar på seminarer og på så mange konserter som mulig. Alt dette betyr mange gode bildemuligheter, og bildene vil vi selvsagt dele med dere. Følg med i dagene fremover!

TONOs Instagram-team består av Håvard Offer-Ohlsen, Stine Lieng, Ingrid Østgård og Willy Martinsen. Det vi måtte mangle av fototeknisk ekspertkompetanse håper vi å ta igjen på engasjement. Vi håper du vil følge oss, og at du på den måten også blir litt bedre kjent med hva som foregår i TONOs verden.

Hvis du allerede er på Instagram kan du søke opp profilen tono_norge. Vil du se bildene i en ordinær browser, klikker du her: