Macbook_Cubase_3_foto_KD
 © Kristian Dugstad / TONO

Introkurs for TONO-medlemmer

Som nytt medlem kan det være mye du lurer på; Hvilke rettigheter ligger hos TONO? Hvordan registrerer du låtene dine? Og hva får man egentlig utbetalt? Bli med på digitalt Introkurs for TONO-medlemmer 6. september.

Enten du akkurat har blitt medlem, eller har vært det lenge, kan det være du ønsker å bli bedre kjent med organisasjonen. Hva kan TONO gjøre for deg, og hvordan sørger du for å få mest mulig ut av ditt medlemskap? Dette vil vi gjerne hjelpe deg med!

TONO inviterer deg derfor til vårt gratis Introkurs for TONO-medlemmer  som direktesendes på YouTube mandag 6. september 2021

Du kan sette påminnelse allerede nå: https://www.youtube.com/watch?v=9rnNsoSviqk

Kurset fokuserer på grunnleggende TONO-informasjon, og er perfekt for våre helt nye medlemmer. Samtidig kan det være svært nyttig for deg som har vært medlem lenge, men trenger en oppfriskning.

Vi går gjennom hva et TONO-medlemskap innebærer, og forklarer deg hvordan du registrerer låter og konserter på Mitt TONO. Vi besvarer også vanlige spørsmål som «Hvilke rettigheter ligger hos TONO?» Og «Hvor mye TONO-penger kommer jeg til å tjene på musikken min?»

Du kan sende oss spørsmål underveis i kurset.

Lurer du på noe? Kontakt oss på [email protected]