Karl Vestli er siste gjest i Spillelista

Etter 40 episoder er det slutt på Spillelista. I siste episode deler TONO-sjef Karl Vestli sitt personlige forhold til musikk.

 / 05/01/2024 /

– Jeg lå under dyna og hørte på Radio Luxembourg, og fulgte med på alle verdens topplister. Og jeg var såpass nerd at jeg skrev alt dette ned i egne notatbøker. Mye av dette memorerte jeg, som kommer til god nytte i popquiz i dag.

Slik beskriver Karl Vestli barndommen på 80-tallet i Spillelista. TONOs administrerende direktør er nemlig den førtiende og siste gjesten i TONO-podkasten.

40 gjester om musikken som har formet dem

Gjennom 40 episoder har låtskriver, artist, sangpedagog og musikkforsker Guro von Germeten ledet podkasten.

Lyttere har blitt kjent med personer fra norsk offentlighet på en ny måte: gjennom musikken som har formet dem, og som betyr mest for

– Jeg har lenge vært fascinert av hva slags musikk mennesker liker, elsker og hvordan de knytter seg til av musikk. Men også hvordan de bruker musikken i hverdagen, og bruker den til å bli den de er, sa von Germeten da podkasten ble lansert i 2022.

Blant gjestene vi har fått bli kjent med er Lilli Bendris, Anette Tretteberghstuen, Daniel Kvammen, Fritz Aanes, Leo Ajkic, Lan Marie Berg, Christine Dancke og Sigrid Bonde Tusvik.

I siste episode møter du altså Karl Vestli, som leder norsk musikkbransjes største bedrift. Det er ikke uten ærefrykt at han bretter ut sitt eget forhold til musikken. Episoden er ute over alt der du hører podkast.