Låtskriverkurs med Jason Blume

Jason Blume kommer til Oslo 20.-21. august og Bergen 27.-28. august i regi av GramArt for å holde låtskriverkurs. TONO-medlemmer får rabatt!

 / 09/08/2011 /

Jason Blumes låter er blitt plassert på album som har solgt mer enn 50.000 millioner eksemplarer. Han er forfatter av de bestselgende bøkenene , og (alle gitt ut på Billboard Books). 

Blume er kjent for å være en av verdens fremste låtskriverinstruktører, og han har nylig avholdt en svært vellykket master class på Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), skolen som for øvrig grunnlagt av Paul McCartney. Blume har dessuten undervist på konferanser, universiteter og høyskoler rundt omkring i USA, og i flere andre land som Australia, New Zealand, Irland, Storbritannia, Canada, Bermuda, Jamaica og Norge.

GRAMART PRESENTERER:

og

Tidspunkt: kl 10:00-17:30 (begge dager)

Lunsj: rundt kl 13:00 (begge dager)

Kurset holdes på engelsk.

Følgende emner blir gjennomgått på workshopen:

Melodiske teknikker, teknikker for å skrive tekst, suksessfulle låtstrukturer, konkrete verktøy for omskriving, å analysere demoer, ”Taking care of business” (hvordan forstå forleggervirksomhet og lisensiering), konstruktiv kritikk (feedback på låter). 

Pris: 800 kr per person for studenter og medlemmer av TONO. 975 kr for ikke-medlemmer.

Betaling: For å reservere en plass på forhånd, kontakt Forhåndsregistrering er kun mulig fram til 16.august.

For påmelding på kursdagen, må dette betales kontant ved oppmøte. Prisen for dette er kr 900 for studenter og TONOs medlemmer, og kr 1075 for ikke-medlemmer.

Om Jason Blume

For ytterligere informasjon, besøk . 

Blumes musikk og en liste over kommende workshops finner du på