– Magisk å formidle

Virkelig er ungdomsbandet som overlevde. Veien har gått fra videregående til debutalbum og Øyafestival, med låter for fattige studenter. – Jeg var aldri interessert i å spille cover. Jeg har komponert fra dag én, sier Tobias Aamodt.

 / 05/07/2019 /

– Jeg har alltid hatt et sterkt uttrykksbehov. Det er så befriende å kunne få sagt så mye på så kort tid. Tre minutter om et tema kan bety mer enn tre timer.

Tobias Aamodt er låtskriver, tekstforfatter samt gitarist og vokalist i bandet Virkelig. I 2018 mottok han et av TONOs Unge Talenter-stipend. Pengene er investert i en synthesizer som har har en sentral plass i låtskrivingen til neste album.

– Å skrive musikk  handler for meg om å hente fra eget liv. Jeg har brukt mye tid på å observere, og er veldig fascinert av menneskers relasjoner, til hverandre, til steder, til religion.

Virkelig jobber for tiden sin neste utgivelse og spiller en rekke konserter i løpet av sommeren. Under kan du se videoen til «Storbyangst», åpningslåta fra debutalbumet «Lykke Til I Livet».