Møt TONO i Trondheim

Lurer du på hvordan du kan tjene penger som låtskriver, eller hvordan du får mest ut av et TONO-medlemskap? Onsdag 8. februar kan du møte TONO på Moskus i Trondheim.

 / 30/01/2023 /

Hva er TONO? Hvordan registrerer jeg musikken min? Hva kan jeg tjene på musikken fra konserter, streaming eller andre områder? Dette er bare noen av spørsmålene du får svar på når TONO kommer på besøk til Moskus i Trondheim, onsdag 8. februar kl. 19:00.

Enten du akkurat har blitt medlem av TONO, har vært det lenge, eller vurderer å bli det, håper vi du har lyst til å bli bedre kjent med oss. Vi forklarer hvordan TONO fungerer i praksis, og svarer på alle dine spørsmål om opphavsrett, rundt rollen som låtskriver .

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det er ingen påmelding og det blir lett servering. Møt opp på Moskus i Olav Tryggvasons gate 5 i Trondheim, onsdag 8. februar kl. 19:00.

Kan du ikke komme? TONOs medelmsservice har  direktesendinger på YouTube hvor vi svarer på dine spørsmål. Følg med i våre sosiale medier for å få med deg neste sending.

I mellomtiden kan du se denne fra desember 2022.