Musikken gir utløp for Julie Bergan

Den energiske popkometen Julie Bergan er kjent for hardtslående hits. I virkeligheten blir hun sjelden sint, og hun bruker musikken som avreagering. – Jeg får utløp for sinne gjennom å skriver aggressive låter.

 / 19/11/2019 /
Foto: Kristian Dugstad / TONO

Med flere hundre millioner strømminger i bagasjen er Julie Bergan en av Norges største popartister i dag. Fra Kina via Stockholm og Valdres, med en forkjølelse på kjøpet, besøkte hun Torgny Amdam i TONOs podkast, Lage Musikk.

Episoden er nå tilgjengelig på Spotify, iTunes og overalt der du hører podkast.

I samtalen forteller Bergan om både den ambisiøse karrieren og privatlivet – og hvordan de to påvirker hverandre. Hun er kjent sine hardtslående og energiske hits, men forteller at aggressiviteten ikke er tilstede i hverdagen.

– Å skrive aggressive låter kan hjelpe meg å få utløp for sinne jeg kan bære på etter visse situasjoner

– Jeg er veldig følsom så jeg kan fort bli lei meg, men jeg agerer ikke med sinne. Så har jeg kjent at jeg har behov for å bli sint. Å skrive aggressive låter kan hjelpe meg å få utløp for sinne jeg kan bære på etter visse situasjoner, forteller hun.

TONO-podkasten Lage Musikk produseres av Moderne Media.

Foto: Kristian Dugstad / TONO