Nokias musikkbutikk klar for Norge

I følge en pressemelding fra Nokia, blir i dag Nokia Music Store lansert ii Norge. Tjenesten vil gi nordmenn tilgang til over fem millioner låter fra kjente artister fra både inn- og utland direkte til mobiltelefonen eller datamaskinen.

 / 12/05/2009 /

– Nokia Music Store er en brukervennlig og enkel tjeneste som gir brukeren tilgang til et imponerende musikktilbud fra så vel internasjonale storstjerner som populære norske artister, sier Åsa Carild, Music Manager for Nokia i Norden,- Ettersom tjenesten tilbyr nedlasting til både mobil og PC fullstendig integrert, er dette en fantastisk måte å bygge opp en helt mobil musikksamling.

Med én og samme konto får nå musikktilhengere tilgang til Nokia Music Store fra en datamaskin eller direkte fra en kompatibel Nokia-telefon. Når man har funnet det man leter etter kan man enten legge det til på innkjøpslisten, eller slå til og kjøpe med en gang. Laster man ned musikk til telefonen lagres den automatisk også i datamaskinen slik at brukerne hele tiden har tilgang til all sin musikk. Det skal også være enkelt å overføre musikk fra datamaskinen til mobilen.

I følge pressemeldingen vil enkeltlåter koste 8 kroner, og hele album koste 80 kroner. I tillegg vil en rekke album også bli tilgjenglige til nice price, 59 kroner.  

– Tjenester som dette kommer både bransjen og forbrukerne til gode. Som representanter for norsk musikkindustri mener vi at det er viktig å legge til rette for at forbrukerne kan skaffe seg den musikk de ønsker, på en enkel og lovlig måte. At Nokia ønsker å satse seriøst på norsk musikk, er positivt både for norske låtskrivere, artister og for bransjen, sier TONOs adm. direktør, Cato Strøm – Jeg er glad for at Nokia Music Store nå også blir tilgjengelig for et norsk publikum og har stor tro på at en aktør som Nokia vil kunne bidra mye til å styrke det digitale musikkmarkedet i Norge i tiden fremover, sier Jarle Savio fra EMI Music Les mer om Nokia Music Store