Ny styreleder i NOPA

Ingrid Kindem er valgt til styreleder i TONOs gruppeforening NOPA.

 / 18/06/2014 /

Ingrid Kindem er valgt til styreleder i TONOs gruppeforening NOPA.

NOPAs generalforsamling valgte tirsdag 10. juni Ingrid Kindem som ny styreleder etter Ragnar Bjerkreim, som takker av etter 6 år. Kindem har vært medlem i NOPA siden 2001, og går fra vervet som 2. nestleder i NOPAs styre.

– et åpent og inkluderende NOPA
Der TONO er norske komponisters, låtskriveres, tekstforfatteres og musikkforlags forvaltningsselskap og vederlagsbyrå, er NOPA en forening som arbeider for å fremme opphavspersoner interesser:

– NOPA er en forening av engasjerte komponister og tekstforfattere. Jeg gleder meg til å ta fatt på vervet som styreleder i det som skal være et åpent og inkluderende NOPA i takt med tiden. Vi ønsker å løfte fram mangfoldet i det norske repertoaret, vi i NOPA er stolte av den flotte musikken og teksten som lages i det lille landet vårt og ønsker å synligjøre den, ikke bare her i landet men også langt utover Norges grenser, sier hun.

Kindem ble også valgt inn som nytt styremedlem i TONO på TONOs årsmøte 11. juni, og tar også der over etter Ragnar Bjerkreim.

Lang og bred erfaring
Kindem, som er født i 1960, har hatt mange verv i norsk kulturliv, bl.a. i NOPA, TONO, Fond for lyd og bilde og Fond for utøvende kunstnere. Hun er ikke minst juryleder for Edvard-prisen, som TONO står bak, men også for Telenors kulturpris. De siste 3 årene har hun arbeidet som produsent i Rikskonsertene. Hun har lang og bred erfaring også som komponist, arrangør, orkesterleder, musiker og produsent. Hun mottok Spellemannprisen for barneplaten «Eventyrensemblet» i 1996.