Nye webtjenester

19. desember gjennomfører TONO en dramatisk oppgradering av medlemmenes egne sider på www.tono.no. Menysystemet er kraftig forbedret og det lanseres 3 splitter nye tjenester. Sidene er også gjort sikrere ved at vi har innført kryptering på alle data som sendes. Nedenfor finner du en oversikt over hva TONOs webtjenester kan tilby våre medlemmer.

 / 15/12/2005 /

Å registrere seg på er enkelt. Finn frem ditt medlemsnummer og personnummer, klikk på  i Logg Inn bildet. Opplysningene blir kontrollert opp mot vårt medlemssystem. Alle data du skriver inn sikres med SSL kryptering.

Her kan du søke blant millioner av musikkverk registrert hos TONO. Søk på tittel, navn eller en kombinasjon av disse. Dersom du benytter fornavn i søkebegrepet, vær spesielt oppmerksom på at det inntil videre er nødvendig å sette inn en stjerne (*) etter fornavnet. Hvis du bare skriver for eksempel Knut, finner du ikke personer med fornavn som Knut Ove etc.

Her får du oversikt over både anmeldte og uanmeldte verk i en og samme liste. Når du ser et verk med status , betyr det at du bør anmelde dette verket snarest. Dersom verket allerede er anmeldt, men under en annen tittel, kan du sende en melding til , så vil vi sørge for å rydde opp og flytte eventuelle fremføringer og/eller innspillinger til det riktige verket. Ved å klikke på Flere opplysninger vil du få opp fullstendige opplysninger om verkets rettighetshavere, andelfordeling etc. Merk at for forlagte verker vil fordeling for territoriet Norge være det som vises. Hvis ditt verk er oversatt til for eksempel dansk og er subforlagt i Danmark, vil fordelingen for Norge sjelden ha avregningsmessig betydning.

Her vises samtlige avregningsbilag fra TONO som er generert siden 2001. NCB-bilagene vil om kort tid også bli gjort tilgjengelig her. Klikk på en avregning og du får bilaget opp på skjermen i standard PDF-format. Lagre bilaget på din maskin eller skriv det rett ut. Uansett vil bilag for de 5 siste år alltid være tilgjengelig på når du måtte trenge dem. Denne online tjenesten kjenner mange fra før, men nå er den gjort enda enklere. Feltene Instrumentasjon og Bruksområde er fjernet da de ikke har avregningsmessige konsekvenser. Flere og flere medlemmer velger å anmelde sine verk online.

Her kan du oppdatere din adresse om du har flyttet. Du kan angi om du ønsker melding om nye registrerte verk per e-post eller per brev. I forbindelse med at vi går over til elektroniske avregningsbilag kan du også angi om du fortsatt ønsker å motta papirbilag til din registrerte adresse.