Podkast: – Ikke takknemlig på bestilling

Jenny Hval vil ikke bli tvunget til å være promotør. – Det er et press i bransjen om at jeg skal vise min entusiasme på sosiale medier, for hver eneste spillejobb. Jeg vil ikke være takknemlig på bestilling. Artist Jenny Hval er gjest i en ny episode av TONO-podkasten Lage Musikk. Denne utgaven er spilt […]

 / 20/03/2019 /

Jenny Hval vil ikke bli tvunget til å være promotør. – Det er et press i bransjen om at jeg skal vise min entusiasme på sosiale medier, for hver eneste spillejobb. Jeg vil ikke være takknemlig på bestilling.

Artist Jenny Hval er gjest i en ny episode av TONO-podkasten Lage Musikk. Denne utgaven er spilt inn live under festivalen by:Larm 2019.

I samtale med Torgny Amdam åpner hun sitt tekstunivers og sine lydbilder. Hval deler tanker rundt, og erfaringen fra, å være uavhengig artist, låtskriver og kunstner i en stadig mer teknologisk og profesjonalisert bransje.

– Det er en forventning om at artisten også skal være promotør. Da synes jeg artistrollen er kompromittert. Jeg synes ikke at min kunstnerstemme skal trenge å være så glad og takknemlig for alle spillejobber jeg gjør, forteller hun

 kan se hele episoden som video her:

Vil du høre podkasten som lyd?

Finn «Lage Musikk» på iTunes, Spotify eller der du hører podkast. Du kan også laste den ned som Mp3 her.