Podkast: – Jeg har både mistet og fått fans

Det er viktig for Hanne Hukkelberg å stole på sin egen kunstneriskhet. – Hele konseptet mitt er å være tro mot meg selv.

 / 27/08/2019 /

Produsent, låtskriver og artist Hanne Hukkelberg slapp sitt nye album «Birthmark» den 16. august. Hun er gjest i den seneste episoden av TONO-podkasten Lage Musikk.

I samtale med programleder Torgny Amdam forteller Hukkelberg om hvordan det er å produsere sin egen musikk, gleden ved å jobbe i ensomhet, antidepressiva og flytende kunstneriskhet. I løpet av 30-årenen fikk hun to barn og ble introdusert for familieliv. Dette snudde verden på hodet, og i en periode følte hun at hun mistet seg selv.

– Jeg måtte gjennom det å miste meg selv for å finne meg selv igjen. En del av det er å stole på mine kunstneriske innfall. Hele konseptet mitt har alltid vært å være tro mot meg selv! Det fører til at jeg lager veldig mye forskjellig. Det kan godt hende at noe jeg skaper blir feil for noen som hører på. Derfor har jeg også mistet og fått fans på veien, forteller hun.

– Men ingen er tjent med at jeg mister meg selv, musikalsk og kunstnerisk, Hanne Hukkelberg