Spellemann 2019 er avlyst

I likhet med alle andre kulturarrangementer i tiden fremover er Spellemann 2019 avlyst. Med de strenge restriksjoner som nå er gitt, legges prisutdelingen på is inntil videre.

 / 13/03/2020 /

I går kveld annonserte Spellemann at 2019-utgaven at de avlyser alle kommende aktiviteter. Regjeringen innførte i går strenge tiltak for å begrense smitten av viruset COVID-19. Et av disse er å avlyse alle kulturarrangementer i tiden fremover.

– Vi synes det er trist å ikke kunne avvikle Spellemann som planlagt, men vi er naturligvis ikke i tvil om det er det riktige å gjøre slik situasjonen er nå. Det er helt avgjørende at alle i Norge nå gjør det de kan for å begrense videre smitte. Spellemann velger derfor å avlyse alle aktiviteter inntil videre, sier styreleder i Spellemann Marte Thorsby.

Som Spellemanns hovedsamarbeidspartner synes TONO situasjonen er trist. Det viktigste er imidlertid at alle følger myndighetens retningslinjer.

– Spellemann er en tradisjonsrik feiring av Norsk musikk. Dette er synd for alle involverte parter, men helt nødvendig i den nåværende situasjonen, sier Willy Martinsen, kommunikasjonssjef i TONO.

Spellemann kommer tilbake med mer informasjon om når og hvordan prisene deles ut.