Tid for Spellemann!

Den 23. mars går årets Spellemann av stabelen i Stavanger. TONO bidrar med de to kategoriene Årets tekstforfatter og Årets Komponist. Vi ser frem til fin feiring av artister, musikere og ikke minst komponister og sangtekstforfattere.

 / 22/03/2013 /

TONO er støttespiller til og partner med årets Spellemann. Vi opplever dette som en viktig markering og feiring av norske artister, musikere og ikke minst de som er en del av TONO-fellesskapet: Komponister, låtskrivere og tekstforfattere til musikk.  TONO står bak to av årets kategorier, selv om juryene arbeider på helt selvstendig grunnlag. Vi håper du benytter anledningen til å følge sendingen på NRK1 lørdag kveld kl. 19.55 Her er de nominerte innen hver av kategoriene:

Som ledd i vårt samarbeid med Spellemann har TONO fått eksklusiv rett til å publisere fotoer av generalprøven via Instagram. Følg oss derfor der for å få en titt bak kulissene. Du finner oss ved å søke opp «tono_norge» inne i Instagram, eller i en browser på . Vi legger nok ut noen Twittermeldinger også. Du finner oss på _.

Mer om Spellemann her: