TONO er på TikTok

Fra torsdag 5. januar er TONO på TikTok. – Det er viktig for TONO å være til stede der fremtidens låtskrivere er, sier Willy Martinsen.

 / 05/01/2023 /

Torsdag 5. januar publiserte TONO sin første post på sosiale medier-plattformen TikTok.

Plattformen er en av verdens største sosiale medier, med en svært stor andel yngre brukere. Dette er et publikum det er viktig for TONO å nå.

– TONO har en offensiv holdning til å kommunisere og å ta i bruk nye plattformer. Det er viktig å for oss å være tilbake der fremtidens låtskrivere er. På TikTok håper vi å nå unge musikkskapere, både de som allerede er TONO-medlemmer, og de som burde bli det, sier Willy Martinsen, kommunikasjonsdirektør i TONO.

TONO vil bruke TikTok til å dele kunnskap om musikkrettigheter, låtskriving og musikkbransje. Har du tilbakemeldinger eller innspill, send oss en e-post redaksjon@tono.no

Du kan nå følge TONO disse stedene:

@tono_norge

Visste du at du kan gå glipp av penger hvis du legger en ny låt på strømmetjenester før du TONO-registrerer den? 💸 Du registrerer enkelt nye låter i medlemsportalen Mitt TONO 🎵#musikkproduksjon #musikkbransjen #låtskriver #opphavsrett #songwriter #kollektivforvaltning #musicbusiness #tiktok #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – TONO