TONO og gruppeforeningene med totalt 4 Bylarm-seminarer

Opphavsrett, streaming, Prince og hvordan ha nytte av musikkforlag. Det er stikkord for de fire by:Larm-seminarene som arrangeres i regi av henholdsvis TONO og TONOs gruppeforeninger NOPA, Norsk Komponistforening og Norsk Musikkforleggerforening.

 / 27/02/2014 /

by:Larm åpnet i går kveld, og vil i løpet av denne langhelgen by på hele 200 konserter med 111 artister på 12 ulike scener i området rundt Youngstorget. Seminardelen er i gang, med et fullpakket program torsdag og fredag. TONO er tydelig til stede med TONO-loungen, vegg i vegg med Wimp-teltet og ikke minst med artistinnsjekken.

TONO har i år dessuten to arrangementer på seminardelen. Det ene er et seminar kalt «Opphavsrett for dummies», som gir deg som er rettighetshaver grunnleggende kunnskap om dine mest grunnleggende rettigheter som musikkskaper. Vi har også en paneldebatt om streamingøkonomien, hvor vi for første gang skal offentliggjøre det presise prosenttallet for norskandelen i strømmetjenestene. Mer info her: og her:

TONOs gruppeforeninger NOPA og Norsk Komponistforening har valgt å legge et av sine månedlige «Musikkforum» til by:Larm. Du har gratis adgang til arrangementet, som vil finne sted fredag 28. februar kl 18.30 på Kulturhuset.  Temaet er Prince, og du vil her få møte Christer Falck, forfatter av boken «Shockadelica», som tar for seg legenden. Medforfatter Petter Aagaard er også med, og det er også Anne Danielsen, professor i musikkvitenskap ved UiO. Mer info her:

Norsk Musikkforleggerforening samler et panel bestående av Ida Jenshus, Mats Lie Skåre, Steinar Fjeld og Frithjof Hungnes, som vil dele erfaringer vedr. musikkforlagssamarbeid og hvordan norske musikkforlag kan hjelpe deg med å best nå ut nasjonalt og internasjonalt med musikken din. Dette bør også være av interesse for mange. Det hele skjer kl 12 på fredag på Norsk Kongressenter, møterom Forum. Les mer her: