TONO på by:Larm 2019

Denne uken går Norges største bransjefestival for ny nordisk musikk av stabelen i Oslo. TONO er en av by:Larms samarbeidspartnere, og har flere arrangementer under festivalen. Her finner du en fullstendig oversikt over TONOs aktiviteter under by:Larm 2019.

 / 25/02/2019 /

Denne uken går Norges største bransjefestival for ny nordisk musikk av stabelen i Oslo. TONO er en av by:Larms samarbeidspartnere, og har flere arrangementer under festivalen.

Har du tenkt deg på by:Larm denne uken? Da håper vi du stikker innom TONO-arrangementene under festivalen. Her finner du en fullstendig oversikt over TONOs aktiviteter under by:Larm 2019.

Nye muligheter for din musikk

Hvordan lager man musikk til spill? Og hvilke nye plattformer finnes det for deg som vil synliggjøre musikken din?

Onsdag 27. februar inviterer NOPA, Musikkforleggerne, Norsk Komponistforening og TONO til by:Larm-seminaret Nye muligheter for din musikk.

Vi skal høre fra noen av Norges fremste låtskrivere om hvordan de har lykkes. Og vi går på innsiden av både de som bestiller musikk og de som presenterer musikken din for publikum.

Seminaret finner sted på Dansens hus i Oslo, er gratis og åpent for alle. Du trenger med andre ord ikke delegatpass til by:Larm for å melde deg på.

I fjor ble seminaret fullt – skaff deg din billett nå ved å klikke her. 

Du får blant annet høre:

Live-podkast og Daytime Lounge

Torsdag og fredag under by:Larm holder TONO til på Smelteverket i kjelleren på Mathallen Oslo. Fra 11:00-13:00, begge dager, er dette en åpen møteplass, som alle by:Larm-delegater kan benytte seg av.

Fire episoider av TONO-podkasten «Lage musikk» spilles inn live under by:Larm, og du kan være publikum. Programleder Torgny Amdam inviterer artister og bransjeeksperter til samtale på Smelteverket i kjelleren på Mathallen Oslo.

TONOs Markedsavdeling og Medlemsservice er tilstede, og svarer gjerne på spørsmål. Samtidig spanderer TONO uforpliktende kaffe og vaffel.

TORSDAG 28.02
11:00 – Loungen åpner på Smelteverket
13:00 – Live-podkast med artist Jenny Hval – Les mer om episoden her.
14:00 – Kaffe & vaffel med TONO: Markedsavdelingen
16:00 – Live-podkast med streamingekspert Vickie Nauman og forsker Daniel Nordgård – Les mer om episoden her.

FREDAG 01.03
11:00 – Loungen åpner på Smelteverket
13:00 – Live-podkast med musikkjournalist og forfatter David Stubbs – Les mer om episoden her.
14:00 – Kaffe & vaffel med TONO: Medlemsservice
16:00 – Live-podkast med artist Gundelach – Les mer om episoden her.

Les mer om arrangementet på Facebook ved å klikke her.

Kampen om kronene

EUs opphavsrettsdirektiv har ført til store diskusjoner med steile fronter. Google har brukt mer enn 30 millioner euro på lobbyvirksomhet i den hensikt å motarbeide endringer i opphavsrettslovgivningen. På den andre siden kjemper kunstnerne for at musikken som lastes opp på tjenester som YouTube og Facebook skal betales for. Hva er status nå – og hva skjer videre?

Panel:
Silje Halstensen – Artist, Bendik (NO)
Inger Elise Mey – Avdelingsdirektør, Online Media / TONO (NO)
Marius Karlsen – Daglig leder, Helt Digitalt (NO)
Marte Thorsby – Direktør, IFPI (NO)

Moderator:
Kerstin Mangert – Musikkforlegger/Medeier, Arctic Music Rights (SE)

Arrangementet finner sted fredag 1. mars, 16:00-16:45 i Matsal B på Mathallen i Oslo.