TONO på By:Larm 2022

15.-17. september er det igjen duket for By:Larm. TONO er en av festivalens samarbeidspartnere, og står bak flere poster på konferanseprogrammet.

 / 13/09/2022 /

Torsdag 15. september åpner igjen dørene til et av Nordens største bransjetreff. By:Larm samler musikkbransje fra nær og fjern til et rikholdig konferanseprogram og konserter med spennende artister.

TONO er en av By:Larms samarbeidspartnere, og har en egen Lounge i foajeen på Dansens Hus. Vi har dessuten flere poster på årets konferanseprogram.

La flere bli hørt: Bare 2 av 10 låtskrivere er kvinner

Blant TONOs 38 000 medlemmer er bare 2 av 10 kvinner. Tilsvarende var bare 12 prosent av låtskriverne og 0,7 prosent av produsentene i de 50 mest spilte låtene på Spotify i 2020 kvinner. Hvor blir det av de kvinnelige musikkskaperne? Hvilke hindringer står i veien, hva gjøres og hva kan gjøres av nye tiltak? Og hva betyr det for publikum at så lite av musikken er skrevet av kvinner?

I panelet:

Amanda Delara (artist and songwriter)
Sofie Søndervik Sæther (program director, JM Norway)
Sira Berry (Senior Editor, Spotify)

Moderator: Siri Haugan Holden (Balansekunst)

Tidspunkt: Torsdag 15. september kl. 10.00 – 10.45

Sted: Dansens Hus 2

Minikonsert med Beharie

Ta et avbrekk fra seminarene når TONO i foajeen på Dansens hus byr på minikonsert med Spellemann-vinner og EDVARD-nominerte Beharie. VG kaller ham «Norges største soulpop-håp», mens P3 fulgte opp med «Hvis Leon Bridges, Michael Kiwanuka og John Legend fikk et barn sammen, ville det vært Beharie».

Tidspunkt: Torsdag 15. september kl. 11.45

Sted: TONO Lounge, foajeen på Dansens Hus

NFT = Hype eller fakta?

NFT (non-fungible tokens) har vært mye omtalt i internasjonale bransjemedier de siste par årene. Men hva er egentlig en NFT, og er det en ny og viktig inntektsmulighet for musikkskapere? Hvordan bestemmes verdien av en NFT, hvilke rettigheter må klareres før bruk – og forandrer NFT-er egentlig noe som helst i musikkøkonomien?

I panelet:

Jørgen «Sissyfus» Skjulstad (låtskriver, produsent og artist)
Thor Martin Bærug, (konsulent for musikk- og mediebransjen)
Inger Elise Mey (avdelingsdirektør, Online Media TONO)

Moderator: Linda Portnoff (CEO, Tangy Market)

Tidspunkt: Torsdag 15. september kl. 12.00 – 12.45

Sted: Vulkan Matsal

TONO Lounge

Som tidligere år blir foajeen i Dansens Hus omgjort til en TONO Lounge. I tillegg til minikonserten med Beharie vil det her være mulig å møte TONO-ansatte og plukke med seg merch.

Andre arrangementer vil også finne sted her, blant annet utdelingen av Årets Bylarmer torsdag 15. september klokken 10.45, og SPARWK Get Together” fredag 16. september kl. 15.00.