TONO på Trondheim Calling 2024

Ekspertpanel om musikkeksport og TONO Showcase med mat, drikke og livemusikk. Møt TONO på Trondheim Calling 1. og 2. februar.

 / 29/01/2024 /

Den 1. til 3. februar arrangeres en av landets største musikkongresser og showcasefestivaler: Trondheim Calling 2024.

TONO er en av festivalens samarbeidespartnere og er selvfølgelig på plass.

Torsag presenterer vi en sesjon om musikkeksport i konferanseprogrammet og fredag kveld kan du spise og drikke til live musikk på TONO Showcase. Les mer under.

Hele konferanseprogrammet finner du her.

Drømmen om utlandet: Hvor ligger mulighetene for norske låtskrivere?

Når: Torsdag 1.02 kl. 12:00
Hvor: Andromeda

De siste ti årene har mange norske artister (Kygo, Sigrid, Girl in Red m.fl) hatt stor suksess i utlandet. Men hvordan står det til med eksport av norske låtskrivere? I hvilken grad lykkes norske låtskrivere internasjonalt i dag? Hvor store er mulighetene for internasjonal suksess for norske låtskrivere fremover? I hvilke land har norske låtskrivere, komponister og sangtekstforfattere størst mulighet for å lykkes? Hva gjør Music Norway, norske musikkforleggere – og TONO?

Panelet består av Peder Elias (låtskriver og artist), Marion Skogseth (Warner Chappell) og Jan Espen Storo (TONO) og modereres av Jennifer Gunn (Music Norway)

Kommunikasjonsdirektør i TONO Willy Martinsen, åpner med en kort presentasjon av eksporttall for norskskrevne låter og norske låtskrivere de siste årene.

TONO Showcase

Når: Fredag 02.02 kl 17:00-18:30
Hvor: Fru Lundgreen

Kom og bli med på TONO Showcase og preparty!

Vi i TONO er stolt samarbeidspartner med Trondheim Calling, og inviterer deg til det vi håper blir et lite høydepunkt på årets festival! Vi byr nemlig på gratis pizza, gratis drikke, topp stemning og en eksklusiv minikonsert med en av Norges mest radiospilte yngre visesangere, Jo Sverre. Det hele skjer på Fru Lundgreen (Kjøpmannsgata 50), fredag 2. februar kl 17.00 – 18.30.

Dette er også en ypperlig anledning til å bransjemingle, og til å slå av en prat med oss i TONO. Du er hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å se deg!