TONO-podkast på Ultima

TONO og Ultima inviterer til live podkast på Deichman Grünerløkka. Få med deg Maja S. K. Ratkje og Nils Bech i samtale med Torgny Amdam den 13. september.

 / 26/08/2019 /

Torgny Amdam er vert for TONO-podkasten Lage Musikk, der han går under huden på musikere og komponister for å finne ut hva som driver dem.

Under Ultima Oslo Contemporary Music Festival inviteres publikum til å overvære en spesialutgave av podkasten. Torgnys gjester for anledningen er Nils Bech og Maja S. K. Ratkje. Bech, som opptrer blant skulpturene på Vigeland-museet (14/9), og Ratkje, som har premiere på sitt nye stykke Aeolian (14/9), er to radikale og internasjonalt kjente kunstnere som beveger seg på kanten av pop, eksperimentell musikk og samtidsmusikk, og skyver grensene for hva musikk kan gjøre og hvordan den kommuniserer. Oppdag hemmelighetene bak musikken i en samtale som lover å avsløre, underholde og være brutalt ærlig!

Podkasten finner sted på Deichman Grünerløkka, fredag 13. september klokken 18:00. Arrangementet har fri entre og er en del av Oslo kulturnatt.

Følg gjerne med på arrangementet på vår Facebook-side her.

Nils Bech. Foto: Benjamin Huseby.