TONO-seminarer på Bylarm

TONO vil i år ha to arrangementer på Bylarm: En innføring i opphavsrett for musikkskapere og en debatt om streamingøkonomien ledet av Knut Schreiner.

 / 21/02/2014 /

Opphavsretten er på mange måter viktigere enn noen sinne for musikkskapere.  Den gir deg som skriver musikk retten til å eie egen musikk og ikke minst en mulighet til å ha inntekt på arbeidet ditt. For uinnvidde kan nok opphavsrett høres ugjennomtrengelig og komplisert ut, og derfor vil jurist Sondre Graasvoll og økonom Herman Foss i dette seminaret gi deg kunnskap om det grunnleggende. Kom og bli smartere!

TONO har aktører som Spotify, Wimp, Google og Netflix på kundelisten, og har lisensiert streamingtjenester siden 1996. På Bylarm samler TONO et panel med noen av de mest sentrale aktørene i norsk musikkbransje til en debatt om streamingøkonomien. Debatten vil ledes av Knut Schreiner, låtskriver og utøver i band som Turboneger og Kåre & the Cavemen, musikkprodusent, fast musikkspaltist i Morgenbladet, representant i Nordgård-utvalget, masterstudent og Norges “rockeprofessor”. Deltakere: Marte Thorsby (IFPI), Kjartan Slette (WiMP), Erik Brataas (Phonofile), Ine Hoem (låtskriver/artist).