OSLO 20220422 Foto for Tono. Foto: Nyebilder Ved spørsmål om bildebruk kontaktes Nyebilder AS v/ Thomas Bjørnflaten – thomas@nyebilder.no – tlf: 90203277

TONO søker Leder – digitale tjenester (CTO)

Er du en datadrevet teknolog som vil være med på moderniseringen av TONO? Bli vår nye Leder – digitale tjenester (CTO).

 / 03/01/2024 /

TONO er i en stor moderniserings- og digitaliseringsprosess der teknologi og innsikt får en mer sentral rolle i organisasjonen. Målet for de nærmeste årene er å gjennomføre en digital transformasjon der vi styrker vår teknologiske modenhet, og bruker teknologi og data aktivt for å levere brukervennlige tjenester for våre medlemmer og kunder.

Til en nyopprettet stilling søker vi nå etter en dyktig CTO som får en sentral rolle i å identifisere og utnytte mulighetsrommet teknologi gir. IT er et viktig satsningsområde for oss, og vi har både endringsvilje og investeringsevne for å lykkes! Som vår nye CTO får du stor frihet til å forme rollen selv. Du får det overordnede ansvaret for å utarbeide og implementere en IT-strategi, samt etablere og operasjonalisere teknologidrevne prosesser for å støtte forretnings- og produktutvikling.

Som CTO er du ansvarlig for å identifisere og etablere samarbeid med strategiske IT-partnere, samt identifisere og prioritere teknologi- og datadrevne initiativ som støtter våre målsettinger. Det er viktig at du kommuniserer effektivt og godt med alle deler av organisasjonen, og at du klarer å skape enighet og engasjement for endringer.

Søk stillingen på følgende plattformer:

 

Ansvarsområder:

 

Vi ser etter deg som:

 

Vi tilbyr:

Søknadsfrist: 23.01.2024

For ytterligere informasjon vedrørende stillingen, vennligst ta kontakt med Capus ved:

Om TONO

TONO eies og styres av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag, og forvalter på deres vegne de økonomiske opphavsrettighetene i musikken de har skapt. TONO gir tillatelse til bruk av beskyttet musikk for eksempel på radio, TV, internett, konserter og kino mot betaling, og overfører hvert år sitt økonomiske resultat til rettighetshavere i musikk. TONO har 40 000 medlemmer, men arbeider også for millioner av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag fra verden for øvrig. TONOs samfunnsrolle er todelt gjennom på den ene siden å samle og forenkle lisensiering av beskyttet musikk, og på den andre siden å gi musikkskapere et økonomisk grunnlag for å kunne skape nye musikkverk. TONO har 65 ansatte, og omsatte i 2022 for kr 865 millioner.