OSLO 20220422 Foto for Tono. Foto: Nyebilder Ved spørsmål om bildebruk kontaktes Nyebilder AS v/ Thomas Bjørnflaten – thomas@nyebilder.no – tlf: 90203277

TONO søker to nye traineer

Er du nyutdannet og ønsker å påvirke utviklingen av fremtidens musikkøkonomi? Søk på TONOs traineeprogram!

 / 08/06/2023 /

Gjennom TONOs traineeprogram tilbyr vi nyutdannede en mulighet til å utvikle seg både faglig og personlig gjennom å arbeide tett på kjernen av den norske musikkbransjen. Våre trainees vil få erfaring fra flere deler av organisasjonen TONO, og få praktisert sin fagkunnskap gjennom varierte arbeidsoppgaver innen ulike fagdisipliner.

Søk på stillingen på Finn.no her.

Oppgavene i TONOs traineeprogram stiller ikke krav til spesifikk fagutdannelse og spenner bredt over flere fagområder, vi ser derfor etter både nyutdannede økonomer, ingeniører, jurister og statsvitere, med mer.

Gjennom traineeprogrammet vil du rullere mellom ulike fagavdelinger i TONO (trolig 2-3 plasseringer i i trianeeperioden) for eksempel, marked, medlemsservice, juridisk, økonomi, kommunikasjon eller HR. Du vil i de ulike avdelingene kunne delta i og ha delansvar for prosjekter innen blant annet forretningsutvikling og digitalisering, og ellers bidra i TONOs digitale transformasjon.

Vi ser etter deg som:

Vi tilbyr deg:

Om arbeidsgiveren

TONO eies og styres av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag, og forvalter på deres vegne de økonomiske opphavsrettighetene i musikken de har skapt. TONO gir tillatelse til bruk av beskyttet musikk for eksempel på radio, TV, internett, konserter og kino mot betaling, og overfører hvert år sitt økonomiske resultat til rettighetshavere i musikk. TONO har 40 000 medlemmer, men arbeider også for millioner av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag fra verden for øvrig. TONOs samfunnsrolle er todelt gjennom på den ene siden å samle og forenkle lisensiering av beskyttet musikk, og på den andre å gi musikkskapere et økonomisk grunnlag for å kunne skape nye musikkverk. TONO har 65 ansatte, og omsatte i 2022 for kr 864,6 millioner.