OSLO 20220422 Foto for Tono. Foto: Nyebilder Ved spørsmål om bildebruk kontaktes Nyebilder AS v/ Thomas Bjørnflaten – thomas@nyebilder.no – tlf: 90203277

TONO styrker markedsavdelingen

Ser du hvordan musikk kan bidra til økt lønnsomhet i bedrifter? Er du glad i mennesker, liker kundebehandling og bryr deg om musikk? TONO søker to nye kundekonsulenter til markedsavdelingen.

 / 18/11/2022 /

Ser du hvordan musikk kan påvirke positivt ved å gi bedrifter som bruker musikk økt lønnsomhet? Er du glad i mennesker, liker å behandle kunder og i tillegg er glad i musikk? Da kan vi ha den rette jobben for deg.

Se annonsen på Finn.no her

TONO jobber for låtskrivere, komponister og sangtekstforfattere fra hele verden. Vår markedsavdeling gir tillatelse til å bruke sangene og verkene deres når den fremføres/avspilles offentlig på konserter, hoteller, restauranter, frisører osv. Tillatelsen gis mot betaling, som blir til viktige inntekter for de som skriver musikk og sangtekster.

Nå skal markedsavdelingen styrkes med flere ansatte.

Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, men som også trives med å jobbe i team. Vi ønsker nye kolleger som har evne til å skape tillit hos kunder, og som kan kommunisere.

Hos oss får du:

Du:

Vi tilbyr deg:

Om arbeidsgiveren

TONO eies og styres av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag, og forvalter på deres vegne de økonomiske opphavsrettighetene i musikken de har skapt. TONO gir tillatelse til bruk av beskyttet musikk for eksempel på radio, TV, internett, konserter og kino mot betaling, og overfører hvert år sitt økonomiske resultat til rettighetshavere i musikk. TONO har 38 000 medlemmer, men arbeider også for millioner av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag fra verden for øvrig. TONOs samfunnsrolle er todelt gjennom på den ene siden å samle og forenkle lisensiering av beskyttet musikk, og på den andre å gi musikkskapere et økonomisk grunnlag for å kunne skape nye musikkverk. TONO har 63 ansatte, og omsatte i 2021 for kr 843,9 millioner.