USA Songwriting Competition

Det finnes en lang rekke ulike låtskriverkonkurranser internasjonalt. For enkelte kan slike være et springbrett videre. «USA Songwriting Competition» er nå åpen for påmelding

 / 11/03/2013 /

TONO har fått en invitasjoner til våre medlemmer om deltakelse i låtskriverkonkurransen «USA Songwriting Competition». Dette er ikke den eneste i sitt slag, men den er aktuell nå, så om du skulle ha litt tid til overs og synes det er verdt å bruke de 35 amerikanske dollarene det koster å melde deg på, så har du muligheten. Arrangørene lokker med en hovedpremie på 50 000 USD, samt musikkutstyr fra sponsorer som Sony, Audio-Technica, iZotope og Propellerheads, for å nevne noen.

Dommerpanelet består av folk fra de største musikkforlagene og plateselskapene. Det vil kåres vinnerlåter i 15 kategorier, som vil bli spilt i programmet «Acoustic Café» som sendes over hele USA, samt på Sirius XM Satellite Radio. Og ettersom TONO har gjensidighetsavtaler med våre amerikanske søsterselskaper ASCAP og BMI får du også TONO-vederlag for eventuelt spilte låter her. I konkurranser fra tidligere år har det vinnere fra Frankrike, Australia, Japan, Singapore, Canada, Storbritannia, Tyskland og så videre i tillegg til USA. Mer info og påmeldingsskjema her: