Sassy-og-luft-pod

Utfordrer rammene for musikk på nett

– Det er helt pathetically spaca at vi ikke har noen kulere måter å presentere musikk på internett, sier Andrew Murray, som driver Luft Recordings. Han og Sunniva Lindgaard aka SASSY 009 er gjester TONOs podkast Lage Musikk med Torgny Amdam. Ute nå der du hører podkast!

Sunniva Lindgaard, kjent som SASSY 009, og Andrew Baardsen Murray som driver Luft Recordings er gjester i TONOs podkast Lage Musikk. Luft Recordings gir ut Lindgaards musikk, og på fjorårets EP KILL SASSY 009 var Murray produsent.

– Dette er en unik mulighet til å være kreativ og finne nye måter å dele musikk på.

Som følge av koronasituasjonen har 29 konserter i USA denne våren blitt lagt på is. I podkasten spør de seg hva man kan gjøre for å erstatte dette.

– Dette er en unik mulighet til å være kreativ og finne nye måter å dele musikk på. Det helt pathetically spaca at vi ikke har noen kulere måter å presentere musikk på internett i dag, sier Murray.

Lindgaard og Murray jobber for tiden med å utvikle nye prosjekter for musikkdeling på nett. Blant annet en virtuell digital booklet med visuelle og audiovisuelle elementer, samt gåter og interaktive elementer.

Bli med når Lindgaard, Murray og Amdam dykker ned i kreative prosesser og uavhengig selskapsdrift.